Право в целта с Жаклин Михайлов: Занимателен сюжет на магребския мегасблъсък

Прогнозите за четвъртък, 19 януари, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 17:10 ч., 19 Яну 2017
0
1200
GETTY IMAGES

Каква нощ в Мелбърн. С една гола прашка Денис Истомин уцели Новак Джокович и го срази. Как сюжетът с Давид и Голиат се повтаря!

Единствената конкуренция на откритото на Австралия прави купата на Африка. И там сюжетите са ултразанимателни, но днес програмата от 18 часа започва с двубой, който като футболни качества и съспенс може да бъде удостоен с най-голямата награда.

Алжир срещу Тунис – победителят взима всичко.

Равенството остава някакви надежди и за двата тима. По дефиниция и традиция непоклатим ъндър. Но вместо двата железни компонента избирам трети – любознателността. Преди три дни Тунис сътвори нещо непостижимо в историята на футбола.

Срещу Сенегал без ни най-малко да преувеличавам, създадоха между 15 и 20 чисти голови положения. Направиха пропуски, които не могат да се видят в обикновен мач. Този невървеж тогава, днес ще бъде компенсиран. Алжир стартираха с 2-2 като допуснаха сериозни грешки в отбрана. Вратарят Райс Мболи имаше вина за попаденията и днес е на скамейката. Риад Марез обаче може да реши всеки проблем с головете. Ето го и моя избор за днес - над 2,5 гола за 2,35 в ЕФБЕТ. Променям рязко стратегията.

За другия мач също имам особено мнение. Фаворизирах Сенегал за турнира, но след първия мач с Тунис по-скоро отивам на позицията, че отборът им не е нищо особено.

Определено са на едно средно ниво, независимо от няколкото звезди в тима. Биха с огромен късмет Тунис, днес излизат срещу много стегнат тим, какъвто е Зимбабве. Очаквам изненада – Х2 на 2,35 в ЕФБЕТ. Хиксът устройва напълно Сенегал, някак трудно ще влязат в ритъм всеки мач победа. Така, че в този мач и равенството може да е приоритет.

Пак сряда и пак купи. Два мача в Испания. Сензацията на „Бернабеу“ може да бъде затвърдена с такова и на „Аноета“. С оглед на сегашното състояние на Реал Сосиедад и Барселона ще е кощунство да не бъде търсена единица на 5,10 в ЕФБЕТ. Вече имаме едно загубено гостуване за купата от Барса, но в Билбао.

Защо сценария да не се повтори отново? Иначе резонната игра е гол/гол на 1,62 в ЕФБЕТ. Това е най-сигурния знак въобще за деня. И в ранния мач Атлетико - Ейбар също е възможен вариант с гол/гол на 2,75 в ЕФБЕТ. Високата ставка буквално ни призовава да я вземем. Традицията също силно сочи в посока Ейбар да вкара гол на „Калдерон“.

И естествено прогноза за Рома-Сампдория. С оглед на фактът, че Рома са непобедими у дома, на първо четене единицата е безапелационна.

Прави впечатление, че в турнира за купата стават голови зрелища. Сампдория са отбор, който обича да прави сензации на „Олимпико“. Според мен този мач няма да мине без драма. Сигурно гол/гол на 1,57 в ЕФБЕТ и смело 2,10 за над 3,5 гола в ЕФБЕТ.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията