Голове в страната на баските

Динко Гоцев с прогнози за уикенда

Динко Гоцев
Динко Гоцев 07:00 ч., 06 Яну 2017
0
596

Динко Гоцев с три предложения за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Реал Сосиедад - Севиля над 2,5 гола за 1,72

На своя стадион баските от Реал Сосиедад обикновено са много труден съперник, а и редовно изпращат госта с 1-2 гола във вратата му. Севиля обаче е с високи амбиции този сезон и бележи със завидно постоянство при гостуванията си. На "Аноета" би следвало да има достатъчно голове, за да покрият линията от 2,5.

Атлетик Билбао - Алавес 1 и над 2,5 гола за 2,62

Атлетик у дома е страховит, като почти винаги през сезона е вкарал 2 или повече гола на "Сан Мамес". В случая се очертава пак да го направи в баското минидерби - гостите са от столицата на провинцията Виктория. Ако и те се разпишат, бъдете сигурни, че линията ще е прескочена. "Единицата" като знак е трудно да бъде поставена под съмнение.

Бирмингам - Нюкасъл 2 за 1,85

Два отбора от Чемпиъншип, но в различна ситуация. Гостите са устремени към директна промоция, а мениджърът им Рафаел Бенитес има влечение към турнирите за купи. Той е печелил трофея с Ливърпул преди 11 години. Домакините изненадващо смениха Гари Раует с Джанфранко Дзола и стартът му не бе добър. Италианецът също е печелил Купата на ФА, но като играч - с Челси.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията