Право в целта с Жаклин Михайлов: Сърбия няма да потъне в Уелс

Прогнозите за събота, 12 ноември, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 15:00 ч., 12 Ное 2016
0
471
GETTY IMAGES

По-различна събота, пак имаме море от мачове, но важните са точно 9. Тези от европейската зона на световните квалификации. Вчера стратегията за хиксове рухна из основи, нито един от 10 –те мача не попадна в тази графа. Но пък обръщалката на Франция – Швеция компенсира всичко останало.

Веднага обявявам каква е днес основната стратегия. Двата отбора да вкарат е опция подходяща за повечето мачове. Най-вече за Австрия – Ирландия. Във Виена се срещат силни отбори, които все още имат реални шансове да се класират директно за световното първенство. След изиграни три мача почти нищо не е загубено или спечелено от Австрия и Ирландия.

Една победа на който и да е от двата съперника днес ще е отличен стимул преди решителната част на кампанията следващата година. Хиксът изглежда нарисуван, но изборът е на гол/гол за 2,00 в ЕФБЕТ. Причините дори не е необходимо да ги обяснявам. Австрийците са пропускливи, а ирландците все пак гостуват.

При малко по-различни позиции тръгват Хърватия и Исландия. В групата им също има четири кандидати за класиране, но Хърватия и Исландия някак изпъкват като фаворити. След три мача са на първите две места и хикса в Загреб въобще не е невъзможен, макар и единицата да е пресилено фаворизирана. Исландците обаче са уникални вкарвачи. В последните си 15 мача имат 13 на гол/гол, а самите те вкарват всеки път в последните си 18 мача. Тази серия вероятно ще продължи и в Загреб и то при 2,10 в ЕФБЕТ. Един от големите знаци тази вечер.

Не бих се отказал от гол/гол дори на Грузия – Молдова и то на 2,62 в ЕФБЕТ. На кой може да вкара гол Молдова, ако не точно на Грузия!? В три мача гостите вкараха веднъж и допуснаха 10 пъти. Грузия е 2 на 4. Основният знак за мача е 1 на 1,53 в ЕФБЕТ. В такива случаи брилянтната игра е азиатски хендикап на 1,85 в ЕФБЕТ. И все пак изборът на голове не е за подценяване, това са двата най-инкриминирани национални тима в света. Видяхте вчера какво се случи на Армения – Черна Гора!

Знаете колко голямо е сърцето на турския президент Ердоган. Цяло Косово се е настанило там! Днес Турция приема Косово в мач на дружбата. Това са реалностите, религията ги обединява, дано само с това останат. Турция ще победи с разлика и затова този мач трябва да се търси в три варианта хендикап от 0-2 за 1,75, над 3,5 гола за 1,95 в ЕФБЕТ и гол/гол за 2,62 в ЕФБЕТ. По технически съображения не препоръчвам линиите Турция да победи и над голове. Ако се търсят голове, то те са си в чистата графа. Сезонът на канарчетата отмина. Лично аз съм привърженик на честната игра, над 4,5 гола в мача е 3,05 а победа на Турция и над 4,5 гола е 2,45.

Ало, къде отиваме!

Много силно вярвам, че гол/гол ще се получи дори на Албания – Израел. И то на приличните 2,05 в ЕФБЕТ. Първият избор на мач на Албания винаги е под 2,5 гола, в случая 1,53 в ЕФБЕТ. Но поне за днес отпада. В Тирана е едно от най-възможните равенства за деня. Толкова много мачове на гол/гол и ето накрая един без такава опция.

Лихтенщайн – Италия без гол/гол на 1,50. От това, което се предлага може би най-доброто е да няма гол след 77,59 минута. Би трябвало адзурите много по-рано да са приключили с интригата. А и в Скопие им се наложи да вкарват в продължението, затова сега им препоръчвам по отрано да уредят нещата. Испания – Македония ги виждам на голова корида. Над 4,5 гола за 2,50 в ЕФБЕТ.

Номерът е испанците да поведат лесно. Направят ли го, головете от 3 нагоре ще падат сами в македонската мрежа. А ако си играем на стейкове още по-добре е над 5,5 гола за 4,05 в ЕФБЕТ. Може да се гадае къде ще спре испанската офанзива. Имаме един мач преди три години с резултат 5-1.

Не само хърватите ще играят голям мач, в такъв ще бъдат замесени и сърбите. Уелс –Сърбия може би най-доброто гол/гол за 1,90 в ЕФБЕТ. Този мач изглежда без единица, за мен с треньора Муслинсърбите имат сериозни шансове да се класират за световното в тази група. И днес могат да направят сериозна крачка в тази посока с 3,35 за 2 в ЕФБЕТ.

Уелс никога не е побеждавал тази държава, нито като Сърбия, нито като Югославия. В предишната кампания резултати бяха съответно 0-3 в Уелс и 6-1 в Сърбия. Тогава сърбите останаха четвърти, а уелсците бяха пети. За мен днес фаворит е Сърбия.

И накрая Украйна – Финландия. Много пъти съм подчертавал, че укранците играят вдъхновено и поради политически причини. При тях все още национализма е водещ. Затова днес хендикап на 2,05 за победа с повече от един гол. В комбинацията от гол/гол, която препоръчвам естествено този мач отсъства. Но има предостатъчно.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията