Право в целта с Жаклин Михайлов: Отново атака със седем

Прогнозите за неделя, 23 октомври, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 15:10 ч., 23 Окт 2016
0
298
Lap.bg

Винаги съм казвал, че играта е велика като живота. А в живота винаги има как да научиш нещо ново. Като безспорния факт, че трябва да се внимава повече с думите. Но пътешествието към себе си продължава!

Щрихирам двата български мача с уговорката, че го карам на зигзаг. Първенството тази година е много различно и както отбелязах вчера имаше „интересни резултати“. Дали са съмнение на болен мозък или пък има нещо гнило, не знам! Знам само, че „интересен резултат“ бе написан от мен 18 часа преди мача Ботев – Черно море.

Без никаква странична информация посочвам над 2,5 гола на 2,05 в ЕФБЕТ за Славия – Пирин. На големия терен в София славистите направиха оувър и в четирите си мача.

Пирин пък показа, че може да бележи срещу отбори като Славия. Обратно на Верея – Нефтохимик очаквам малко голове, може и съвсем да ги няма. Под 2,5 гола за 1,65 в ЕФБЕТ.

А сега на ход е великолепната неделна седморка. Ремарк и към седемте смъртни гряха. Седем мача, седем стъпки към заветната цел, единствената останала за преодоляване пред мен. Без излишно умозрение Замалек- Мамелоди 1 на 1,65 в ЕФБЕТ. Втори мач от африканската купа на шампионите, реванш от почти предопределена позиция.

Мамелоди победи с 3-0 в първия двубой. Замалек са отборът най-често печелил този турнир. Очаквам да се хвърлят яко и да спечелят убедително. В такива мачове често резултата минава през 2-0, така че направете си вариациите сами.

В Бразилия нещата вече отиват към финал. Дербито на Порту Алегри няма отношение към титлата, но символичните гости яко са го закъсали. Обичано от мен дерби и заради цветовете-синьо срещу червено, както трябва да си бъде. Гремио – Интернасионал 1 на 2,10 в ЕФБЕТ без никакви сантименти.

Три кръга останаха и в Норвегия, и там като в Швеция аванти не се дават. Това ви ми е горещата молба към читателския корпус- не се лъжете и не играйте на принципа на кой каквото му трябва за Цяла Скандинавия.

Моят резил вчера с Малмьо е показателен! Тромсьо-Волеренга над 2,5 гола за 1,70 в ЕФБЕТ. Вкарващи отбори, които и днес ще си напълнят кошарите.

И също в Норвегия Лилестром –Старт гол/гол на 1,75 в ЕФБЕТ. Домакините са с най-дългата серия от вкарани голове във всеки мач. Тези неща по принцип са меродавни. Старт отпаднаха отдавна, играят за кеф и винаги могат да отбележат.

Сменям рязко посоката и отивам чак в Перу. Гостуваме на един клуб, който играе своите мачове на над 3000 метра и дори Барселона да е отсреща ще сдаде багажа към 60 – ата минута. Спорт Уанкайо- АтлетикоАлианца 1 на 1,50 в ЕФБЕТ. Съжалявам, но днес целта ми е да направя седем от седем.

В спокойното швейцарско първенство съм избрал да се доверя на Йънг Бойс – Грасхопърс 1 за 1,60 в ЕФБЕТ. Скакалците са с шест поредни загуби като гости, съществува винаги опцията да прекършат серията, но гласувам за домакина.

И може би единственият повишен риск в цялата група - Ню Йорк Сити – Кълъмбъс Крю над 1,5 гола първо полувреме за 2,10 в ЕФБЕТ. Често гледам Ню Йорк Сити и съм констатирал, че лесно разбиват загражденията на всеки противник. Често бележат и много голове, в тази ситуация класическото над 2,5 на 1,45 в ЕФБЕТ не ме удовлетворява, но го давам като алтернатива.

За всички, които смогнат да видят прогнозите рано имам и един твърд, стопроцентов мач, но не като вчера Малмьо – Йостурсунд. Китай не е Швеция, Гуанжоу Грийнтаун – Шанхай Шенхуа 1 на 1,70. Но както казва имбицила в тв предаването – Няма време, няма време!

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията