Право в целта с Жаклин Михайлов: Тотална обърквация при шпионите

Прогнозите на експерта в залозите за сряда, 28 септември

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 06:20 ч., 28 Сеп 2016
0
466
Стоян Георгиев

Един лек прочит на случилото се вчера показва, че знаците останаха в резона.

Двете твърди хендикапни победи в Загреб и Лисабон станаха с лекота, още четири мача се развиха в най-ниската точка и се получиха две равенства, които бяха най-очакваните. С такива дни играта не отива на добре. Не това е репутацията на Шампионска лига.

Дали пък днес репутацията няма да бъде възстановена. Някак напълно ще се шашардисам, ако в сряда отново всичко мине по план. Това вече ще е обезпокоително. Шпионите са прекарали безсънна нощ и някъде ще се случи пожар. Най-вероятно точката на кипене ще бъде достигната на стадиона в град София, България.

Всъщност заподозрените субекти се движат в момента около и в Лондон, Глазгоу, Неапол и Мьонхенгладбах. Но съмнителните пакети не навсякъде съдържат взривно вещество. Както казват сапьорите – смело напред, да обезвредим мините.

В София бомбата е с часовников механизъм и той е фиксиран към 22,00 часа. 8,50 за Лудогорец в ЕФБЕТ е нещо, което лично аз с ръка пред Библията и Закона се заклевам, че ще изиграя. И то с много силни футболни аргументи. Лудогорец върви във възходяща и една голяма победа ще е напълно в реда на нещата.

Факт е, че ПСЖ не е отбор, който се дъни срещу джуджета, но винаги идва ден правилото да се наруши. Може да се играе на 1 ДНБ на 6,00 и на 1Х на 2,70 в ЕФБЕТ. Професионалния анализ показва, че головата линия от над 2,50 на 1,75 в ЕФБЕТ е с почти стопроцентова гаранция, както и вариациите на тема голове и БТС –двата да вкарат. Въобще очаквам вълнуващо зрелище на стадион "Васил Левски" в столицата.

В Лондон няма да се чуят гърмежи, както преди година, когато Олимпиакос разби Арсенал с 3-2. Нещо този Базел не ми се струва перспективен за големи работи. Иначе 12,20 в ЕФБЕТ си е бомба отвсякъде. Одобрявам да се играе с малко за кеф, но сериозната прогноза е за 1 хендикап на 1,75 в ЕФБЕТ. Втората по сила прогноза е Арсенал над 1,5 гола в мача, но тя е на по-ниско ниво. На този мач не бих прогнозирал много картони, макар, че това зависи само от арбитъра.

Както се знае в Неапол често се стреля, така че не е невъзможно Бенфика да хвърли бомбата за 6,00 в ЕФБЕТ. Миналата година го направи по същото време в Мадрид срещу Атлетико, което е доста по-сериозен взрив.

Трябва да се внимава много на този мач, безспорно Наполи е страхотен тим, който заслужава уважение. От друга страна са прекалено неопитни за шпионските игри в Шампионска лига. Мачът е троен отвсякъде, единственото сигурно нещо е над 1,5 гола за 1,30 в ЕФБЕТ.

Стигаме и до малкото немско градче със славен футболен отбор. Не е невъзможно да не е ден на Барселона, но съм забелязал, че те сами си приготвят бомбите и си ги взривяват на „Камп ноу“. Така е много по – впечатляващо. 6,50 е за 1 в ЕФБЕТ за всички, които днес ще търсят големите неща. А такива гарантирам, че ще има! Но този мач има по-добри проекции и те са в областта на головите линии. Над 3,5 гола и двата тима да вкарат за 2,60 в ЕФБЕТ е разкошен вариант. Двата отбора да вкарат в мача, първо полувреме с над 1,5 гола, хей такива неща си заслужават пробата.

Продължаваме пътешествието към последната спирка – Глазгоу. Тук също нещо може да стане на кръглото 10,00 в ЕФБЕТ. Пак стигаме до прословутата мантра за домакинствата на Селтик. Да, в миналото големи отбори са губили в „Селтик Парк“. Дори и по-големи от Манчестър Сити.

Това, което обаче сега Селтик е, трудно може да вдъхнови за подвизи. Все пак двойката е добре да бъде избягната като стопроцентова опция. С оглед на фактът, че Селтик е рекордьор по задължителен гол в първото полувреме, най-добре е да се търси над 0,5 попадения в първо полувреме. Началото е 1,40, наживо към 20 –ата минута е 1,80 в ЕФБЕТ.

При непреодолим копнеж по гражданите хендикап в мача на 1,85 в ЕФБЕТ. Това, че Гуардиола бие наред в Премиършип не означава, че ще го прави и в ШЛ. Леката група в която попаднаха им дава право на своеволия. Мачовете на Пеп са срещу Барса, а не срещу Селтик.

Това беше протоколът от заседанието на МИ 6. Сега да видим при рутинните три мача. В Истанбул много труден предикшън на Бешикташ – Динамо Киев. Гостите са трагични, но домакините са нестабилни. Съвсем на прима виста давам Х за 3,40 в ЕФБЕТ, иначе пълния обем на възможните варианти включва и победа с 1 гол на „орлите“.

В Ростов също нещата могат да отидат към Х спокойно, който е оценен на 3,20 в ЕФБЕТ. И тук от двойката и единицата по-възможен е успехът на домакините за 3,30. Което пак прави чудесен двоен шанс 1Х на 1,65 в ЕФБЕТ.

Ето го и украшението на деня – Атлетико – Байерн. Мач за кеф, играха на полуфинал през май. Трябва да се вземе предвид, че двата тима излизат от групата с лекота при наличието на ПСВ и Ростов, така че някакво особено напрежение днес на „Калдерон“ не очаквам.

Затова влизам с висш пилотаж. В последните си мачове Атлетико и Байерн мъчително биха с 1-0 с късни голове. Хайде сега да ги опитаме на ранни такива. Първо полувреме, двата тима да отбележат 9,00 в ЕФБЕТ за 1-1. Същото за целия мач на 2,10 в ЕФБЕТ, а моята лична необоснована прогноза е Байерн да бие за 2,62 в ЕФБЕТ. На предчувствие.

След толкова много приказки, част от които напълно излишни, крайният вариант за днес. Вчера ядохме добре от колонката, да видим днес на какво съм способен. Арсенал – Базел 1 на 1,35, Лудогорец – ПСЖ над 1,5 за 1,25, Атлетико – Байерн над 1,5, забележете за 1,50 в ЕФБЕТ и Селтик – Манчестър Сити гол през първото полувреме за 1,40. Докарах го докъм 3,50 общ коефициент.

С едно уточнение колебах се и за над 2,5 гола на 1,50 на Борусия М. –Барса, което да замести статистическия знак в Глазгоу. Пак остава също, дори малко по-добре.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията