Голове в Лестър

Цветомир Лазаров с две прогнози за Шампионската лига

Цветомир Лазаров
Цветомир Лазаров 13:25 ч., 27 Сеп 2016
0
1032
GETTY IMAGES

Цветомир Лазаров с две прогнози за Шампионската лига.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Лестър - Порто над 2.5 гола за 2.10

Абсолютният дебютант в Европа Лестър приема двукратния европейски шампион Порто. "Лисиците" започнаха ударно кампанията си в Шампионската лига с успех с 3:0 като гост на Брюж, а "драконите" стигнаха само до 1:1 у дома с Копенхаген. Прогнозата ми за този мач е, че ще продължи тенденцията да падат доста голове в двубоите на английския шампион през новия сезон.

От срещата за "Къмюнити шийлд" срещу Манчестър Юнайтед включително, Лестър премина линията от 2.5 попадения в 8 от 9-те си двубоя. Сега идва изключително опитен европейски тим, който знае как се играе на Острова и ще се възползва максимално от шансовете си. Смятам, че и двата отбора ще реализират и успеваемостта на тази прогноза ще опира още до само един гол, който неминуемо ще влезе.

ЦСКА М. - Тотнъм 2 за 2.45

Московският ЦСКА се придържа към Спартак на върха в класирането на руското първенство, но "армейците" изобщо не впечатляват от началото на първенството. Обикновено победите им дотук бяха добутвани с един гол разлика, а в последните си два мача тимът загуби от втородивизионния Енисей Красноярск за Купата на Русия и направи 1:1 с Краснодар във Висшата лига.

Сега в Москва пристига Тотнъм, който е единственият отбор освен Манчестър Сити, който още няма загуба във Висшата лига. "Шпорите" са без контузения Хари Кейн, но разполагат с толкова качество, че няма причина да не се хвърлят за трите точки в Москва. Още повече, че първият мач в групата бе загубен у дома (на "Уембли") от Монако. На коефициент 2.45 пробата на "двойката" изглежда логичен избор.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията