Право в целта с Жаклин Михайлов: Разкрит е шифърът на шпионите

Прогнозите за вторник, 27 септември, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 12:45 ч., 27 Сеп 2016
0
589
GETTY IMAGES

Днес урокът е по висша математика. Трябва да се намери отговорът колко прави 2 плюс 2. Това откритие спокойно може да донесе нобелова награда, защото наистина никой досега не е успял да сметне 2 плюс 2.

Е, ще направя опит, може и да имам шанс да реша тази вечна мистерия. Шампионска лига известна и като лигата на шпионите. Ден 2, време е за големите удари. При груповите мачове 2 и 2 никога не прави четири. Е, прави, но и не прави!

Преминах през философската част. Следват факти и аргументи. За начало какво откривам като предпоставки за осемте мача днес. Два сигурни знака на ниски коефициенти, които ми се струват непоклатими и 6 в рамките на 1Х2. Ето я нобеловата концепция.

Два твърди и шест хикса в комбинация от 3 от 6. Целта е да се стигне до заветните три равенства.

Допълнителен стимул е изключително високата им тежест от 3,30 до 3,90. Още едно важно уточнение, в Шампионска лига се предлагат най-добрите коефициенти и е майсторлък да бъдат използвани.

Мач по мач.

Динамо Загреб – Ювентус 2 на 1, 35 в ЕФБЕТ – не виждам никакво купеста облачност над Адриатика. Без празен стадион и огромна разлика в класите. Лош старт на бианконерите, няма как да загубят точки във втори пореден мач. Може и да е малко тегаво, но успехът на гостите е непоклатим. Старата госпожа затова е стара, защото може понякога да действа много лежерно.

Информацията за Динамо води към изводът, че ще разчитат на милостта на съперника. Куп кадрови проблеми, временен треньор, лоша форма на почти всички титуляри. Да си признаем, състоянието на Динамо е подходящо за марковия им номер 1- 7. Но, това е Ювентус, а те никога не са толкова жестоки, колкото Лион. Но на „Алваладе“ в Лисабон ще има истинска касапници.

Легия е в такова състояние, че рекорда на Левски от 1-17 направо ще бъде дублиран. В първия мач Борусия Дортмунд вкараха 6 във Варшава, Спортинг ще е минимум 3, може да стигне до 7. И веднага едно важно уточнение, прецизния разбор на играта показва, че най-слабата част са головите линии. Този път обаче съм убеден напълно, че Легия няма да устиска. 1,25 в ЕФБЕТ за 1.

Оттам нататък се забавлявайте с всякакви екзотики на най-високите нива. Спортинг ще вкара поне три-четири гола по данни на полските приятели. А те са много добри.

Сега към напълно неясната част. Цял океан от мнения за мачовете. Но в такива случаи най-важната информация е вътрешната. Тази вътре в мен. ЦСКА Москва – Тотнъм по- скоро без домакинска победа. Между Х и 2, по високата ставка е на 3,30 в ЕФБЕТ.

Още по-равностойно на Монако – Леверкузен – Х на 3,40 в ЕФБЕТ. Два много интересни тима, които могат да се вкопчат яко в битката за точките. Играе се за стратегически хикс. Тук индивидуалния знак е БТС- двата отбора да вкарат.

Големият мач на деня е Борусия Д. – Реал. В такива случаи големите очаквания понякога силно се разминават с реалността. Тази двойка е способна на всякакви варианти, този път обаче предвид обстановката в групата и хиксът е отлична възможност на 3,80 в ЕФБЕТ. Отличен пример затова което писах по-нагоре, при тези ставки за 1 и 2 би трябвало да е 3,20. Шест десети нагоре, заслужава си да се налази от движение.

Продължавам с най-сигурния хикс, този между Лестър и Порто. Само на 3,30 в ЕФБЕТ, може би защото е прекалено виден от далечно разстояние.

Следват двата най-съмнителни знака. Севиля – Лион и Копенхаген – Брюж. На първо четене, всеки играч ще се вторачи в единиците. Но моето виждане е, че точно от тези два мача ще изскочи поне един хикс, а може и точно от тях да изскочи голямата изненада – съответно 4,85 и 5,10 в ЕФБЕТ за далечните дестинации.

Завършвам пледоарията, че ни трябват само три мача, които удвояват печалбата върху залога. А с двата твърди отиваме на 20 за 70, или 3,5 над залога. Това се нарича голяма игра. Залагаш на всичко, очакваш минималното – 5 от 8 мача. Забелязал съм, че всеки добър играч се движи в тези параметри. Около 70 процента успеваемост.

Това обаче не е всичко от лигата на шпионите.

Съкращавам дългата част, кратката е колонка от следните знаци – 2 на Юве, 1 хендикап на Легия, гол/гол на Борусия – Реал. Много хляб за ядене има в тази брилянтна права колонка.

* Рубриката "Право в целта" се публикува в сайта на онлайн букмейкъра ЕФБЕТ.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията