Домакински комфорт за Акрингтън

Любомир Изов с няколко изстрела в любимите си английски дивизии

Любомир Изов
Любомир Изов 21:30 ч., 26 Сеп 2016
0
612
GETTY IMAGES

Любомир Изов се концентрира върху долните дивизии на Англия, където е в стихията си.

След права колонка с 6 от 6 познати мача през уикенда (коефициент 56), експертът на Рекордьорите сега отново предлага няколко прогнози там.

Акрингтън – Мансфийлд 1 за 2.20

Въпреки, че Акрингтън се представя колебливо на „Краун Граунд“, моментната форма е изцяло в тяхна полза. Стенли натрупа 3 поредни победи срещу изключително силни съперници и атакува челните места в класирането. Разполага с доказано име в предни позиции– Били Кий.

Мансфийлд се срива и няма победа 4 двубоя, в които дори не се разписа. Акрингтън е с 4 поредни успеха над съперника си, а последната му загуба е от далечната 2006 г., при това в една доста незначителна купа – Джонстън Пейнт Трофи.

Шефилд Юн – Бристол Р 1 за 2.00

Два отбора в много добра форма с по 5 двубоя без загуба. Но предпочитанията ми клонят към остриетата. Юнайтед е с 4 победи и 1 равен в последно време, а в последния кръг измъкна хикс като гост на водача Скънторп. В страхотна форма се намира Били Шарп, който кара втори период в отбора. За по-смелите 1 комбинирано с гол/гол на 3,75.

Бирмингам – Престън 1 за 2.20

Бирмингамци са една от приятните изненади дотук в първенството и са в зона плейофи. Отборът е допуснал 1 загуба, а Клейтън Доналдсън преоткрива себе си и намери формата, от която го познаваме в Брентфорд. Престън печели точки основно като домакин този сезон. В гостуванията си е доста нестабилен, като има 3 загуби в 4 мача, катов тях дори не се е разписал. Сините нямат победа над противника си вече 10 години. Сега е един удобен момент.

ИЗНЕНАДИ НА ЛЮБОМИР ИЗОВ:

Порт Вейл – Милуол 1 за 3.20

Кроули – Колчестър 1 за 3.20

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията