Виляреал ще победи (Видео)

Динко Гоцев с прогнози за мачовете от евротурнирите

Динко Гоцев
Динко Гоцев 09:15 ч., 29 Сеп 2016
0
960

Динко Гоцев гледа към Шампионската лига и Лига Европа в прогнозите си.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Бешикташ - Динамо Киев 1 за 2,25

Турците са в добро състояние, а и като цяло от тях този сезон се чака титла в първенството и силно представяне в Европа. Взеха точка в Лисабон от Бенфика, сега ще търсят три у дома от Динамо. Украинците са име в европейския футбол, но в момента не са в най-добра форма - 6 т. зад лидера Шахтьор в шампионата, и то само след 9 кръга. В Истанбул ги чака шум и враждебност, както и един много надъхан съперник.

ЦСКА Москва - Тотнъм 2 за 2,35

ЦСКА не е случаен тим, доказа го с 2:2 като гост на Леверкузен, макар и измъкнато с голям късмет. Тотнъм загуби у дома от Монако, но остава на теория фаворитът за първо място в групата. Макар и без Хари Кейн, тимът от Висшата лига има достатъчно аргументи да спечели.

Стяуа - Виляреал 2 за 2,25

В Лига Европа испанците командват. Виляреал е без загуба от старта на сезона в Примера, стабилен и недопуснал отпадането в пресявките за Шампионската лига да го разклати. Стяуа има вътрешни проблеми, бойкоти на фенове, разединение, а и не разполага с много класа на терена, като за такова ниво на евротурнирите. Пред празничките трибуни в Букурещ, испанците ще си вземат точките с рутина.

Фенербахче - Фейенорд над 2,5 гола за 2,10

И двата отбора ще търсят победа, защото групата се завърза след победата на холандците над Манчестър Юнайтед. За Фейенорд три точки в Истанбул ще значат почти сигурно класиране напред, за турците обаче са жизненоважни след ремито в Луганск срещу четвъртия тим в карето - Зоря. Головете идват лесно и за двата съперника през сезона, чакаме ги и в прекия дуел.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията