Не отписвайте Виляреал

Цветомир Лазаров с поглед в два реванша от Шампионската лига

Цветомир Лазаров
Цветомир Лазаров 19:10 ч., 22 Авг 2016
0
1085
GETTY IMAGES

Цветомир Лазаров гледа към два реванша от Шампионската лига за предложенията си.

Той  е един от експертите на Рекордьорите.

Виктория Пилзен - Лудогорец двата отбора да отбележат гол за 1.83 (0:2 в първия мач)

Виктория приема Лудогорец в плейофна среща реванш за влизане в групите на Шампионската лига. Чехите бяха победени с два чисти гола на "Васил Левски" и българският шампион е много близо до втория си пробив в най-големия турнир. Виктория е отбор, който е притиснат до стената, но няма да се даде без бой.

Според старата футболна максима - в подобна ситуация, до която се докараха домакините, ще се опитат да отбележат ранен гол, след който да се опитат да обърнат нещата в своя полза. В София обаче се видя, че Лудогорец е по-класният тим и е готов да накаже всяка грешка на съперника. Трудно е да повярваме, че чехите няма да отбележат попадение, а в същото време техничните играчи на "орлите" също ще трябва да търсят гола, за да си направят живота по-лесен. И вярвам, че ще го постигнат. Затова избирам залога "гол/гол".

Монако - Виляреал 2 за 3,40 (2:1 в първия мач)

Мачът в Испания се разви зле за Виляреал, който допусна ранен гол. "Жълтата подводница" успя да заличи изоставането си, но в крайна сметка отстъпи с 1:2. "Единицата" на "Ел Мадригал" бе потърсена от доста от залагащите и определено имаше резон в нея, но не се получи. Виляреал изпусна питомното на свой терен и сега ще гони дивото в Княжеството, но продължавам да смятам, че шансовете на тима не са обречени.

Испанският отбор се раздели с някои основни свои футболисти, като Ерик Байи, но в същото време извади и доста пари за трансфери, така че в никакъв случай не е по-слаб от миналата година, когато игра полуфинал в Лига Европа. Виляреал има сили да измъкне победата, а 3.40 като коефициент е точната оферта.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията