10 неща, които чакаме да се случат във Висшата лига

Пеп ще завърши над Жозе, Жиру ще вкара 20 гола, а Стоунс ще започне да играе като защитник

Sportinglife
Sportinglife 12:10 ч., 16 Авг 2016
0
2150
Lap.bg

Първият кръг на Висшата лига е в историята, като освен време за анализи, това е удобен момент за няколко смели прогнози какво може да се случи през сезона.

Ето някои от тях, формулирани полу насериозно, полу нашега от FourFourTwo.

Някой да бъде изгонен за обида на рефер

Съвсем скоро ще се случи по новите правила и инструкции към съдиите. В понеделник Диего Коща бе близо, в неделя му се размина на Джордън Хендерсън... Нямаш право да викаш срещу съдията, да ръкомахаш прекомерно, камо ли да го докосваш. Положителна промяна!

Джон Тери ще се възроди при Конте

Той отново играе като на 26, въпреки че скоро ще е на 36. Новият бос на Челси твърди, че капитанът е основен играч за него и мястото му не подлежи на съмнение. Без нови попълнения в отбрана през лятото, и с концентрация изцяло върху първенството и никакъв европейски футбол, няма никакъв проблем Тери да изиграе силен сезон.

Тупето на Конте или Клоп да падне при някой гол

Ако радостите след гол на Челси са такива, каквато видяхме в понеделник, тупето на главата на Антонио Конте може и да не издържи в някоя от тези лудости. Прегръдки с фенове, спринтове, бухване в публиката, скокове... Като Юрген Клоп беше, а по ирония на съдбата, това е другият мениджър във Висшата лига с присадена коса на главата!

Жиру да вкара 20 гола

Едва ли ще стане голмайстор на сезона, но ще направи най-добрата си година като попадения. 16-те му гола миналия сезон не казват всичко, , защото вкара 12 до януари, а после... реализира 4 чак в последните два мача. Суша от три месеца е недопустима, няма да се повтори.

Източник: FourFourTwo

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията