Голове на дербито в Лондон (Видео)

Цветомир Лазаров гледа към уикенда с прогнози за Рекордьорите

Цветомир Лазаров
Цветомир Лазаров 16:15 ч., 11 Авг 2016
0
1143
GETTY IMAGES

Цветомир Лазаров гледа към три мача в прогнозите си за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Арсенал - Ливърпул над 2.5 за 2.00

Първият кръг във Висшата лига на Англия е като стрелба в тъмното, но вниманието ми е насочено към голямото дерби на откриването, в което Арсенал приема Ливърпул. Лондончани имат много проблеми в състава си и затова успехът им е оценен със солиден коефициент от около 2.40.

От другата страна имаме Ливърпул, който ще се опита да се възползва от кадровите липси на Арсенал и със скоростта, която осигуриха Мане и Жоржиньо Вайналдум домакините ще имат неприятности. Всеки от двамата мениджъри ще се стреми да не загуби дербито, но все пак първи кръг е... И е престъпление да се изпусне коефициент от около 2.00 за над 2.5 гола в този мач, на който драмата е естествен съюзник.

ЦСКА - Нефтохимик над 2.5 гола за 1.85

В ЦСКА тръгнаха с голямата кошница, но срещу Верея в Стара Загора бяха свалени на земята. По стара традиция на "Армията" търпението не им е силната страна и се чуха някои гласове срещу треньора Христо Янев, който след първата грешна стъпка едва ли не вече се бори за мястото си. В третия кръг в Борисовата градина пристига бургаският Нефтохимик и "червените" ще скочат за разгром. Струва ми се, че този мач е 2:0 от съблекалнята, а третото попадение е въпрос на време.

Борнемут - Манчестър Юнайтед 2 за 1.80

Единственото ми притеснение е, че очаквам това да е един от най-играните мачове в тиража. И все пак - твърда "двойка". Някой по-широко скроен мениджър може да си каже - "какво толкова - първи кръг е...", но не и Моуриньо. Философията му не го позволява. Особено срещу дребните риби. Да не говорим, че по традиция португалецът започва много силно на новите си места. Борнемут буди симпатиите на хората, но хората на Еди Хау нямат големи шансове срещу суперзвездите на Юнайтед. Коефициентът вероятно ще се срина, така че побързайте да отметнете знака "2".

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията