Голове в Белград (Видео)

Цветомир Лазаров с две прогнози от Шампионската лига

Цветомир Лазаров
Цветомир Лазаров 10:10 ч., 02 Авг 2016
0
1374
Lap.bg

Цветомир Лазаров стреля в два мача от програмата на Шампионската лига.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Цървена звезда - Лудогорец над 2.5 гола за 1.90

Адът ще се отвори, за да погълне Лудогорец, когато стъпи на терена на "Мала Маракана" за реванша с Цървена звезда.

Малко публики в Европа, а и в света, могат да се сравняват с тази на белградския гранд. Лудогорци обаче вече имат опит с гостувания на другите два най-страшни стадиона в бивша Югославия - "Партизан" (ЮНА) и "Максимир". "Орлите" отново ще трябва да бележат като гости и няма да се дадат лесно.

В споменатите мачове - два като гост на Партизан и два на Динамо Загреб, българският шампион отбеляза общо 7 гола. Хърватите стигнаха до драматично 3:2 в осмата минута на добавеното време, но след това бяха повалени с 2:1 пред своя публика в Лига Европа. Срещу Партизан резултатите в Сърбия бяха 2:2 и успех с 1:0. Сега Звезда в никакъв случай не е по-силен тим от тези, с които Лудогорец вече успя да се справи.

"Орлите" ще дерзаят за гол и изглежда нелогично да не вкарат. Звезда пък показа в Разград, че наказва всяка грешка, а с подкрепата на навиячите си тимът е способен на всичко. Балканското дерби ще е горещо и резултатно.

Дъндолк - БАТЕ под 2.5 гола 1.65

Двата отбора се срещнаха и миналата година в квалификациите за Шампионската лига. БАТЕ се наложи с 2:1 у дома, а реваншът завърши 0:0. Сега ситуацията за беларусите е още по-удобна. Първият мач бе спечелен с 1:0 и от позицията на по-качествен и опитен отбор, БАТЕ няма да пришпорва събитията на реванша в Ирландия и ще играе умно и прибрано.

Под 2.5 е добра опция, макар и не на най-изгодния коефициент.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията