Най-актуалните трансферни следи

Реал трябва да плати 120 милиона за Погба, Ливърпул близо до Мане, Юнайтед иска Мхитарян или Хамес

Sportinglife
Sportinglife 07:20 ч., 25 Юни 2016
0
1435
GETTY IMAGES

Големите сделки на лятото са зад ъгъла, след като от 1 юли ще отвори официално и трансферният прозорец във Висшата лига.

Няколко удара вече има, но нито един не е от онези, които ще разклатят пазара, а феновете ще се редят на опашки за фланелката на новото попълнение.

Най-активен в Англия се очаква да бъде Манчестър Юнайтед, който има поне 200 милиона лири за харчене при Моуриньо.

Според "Гадзета дело спорт" Рома е отказал оферта от 28 милиона лири за защитника си Костас Манолас.

Реал иска 50 милиона лири за Хамес Родригес, който е голяма цел на Юнайтед.

Стар любимец на Специалния - Хенрик Мхитарян от Борусия Дортмунд, също е цел, като се говори за подготвяна оферта от 40 милиона лири.

Разбира се, марковите сделки трябва да са за Златан Ибрахимович (свободен) и Пол Погба, който би струвал около 140 милиона лири.

Заговори се за интерес към Аарън Рамзи от Арсенал, но това изглежда трудно постижимо при конкуренцията между двата клуба (не че Ван Перси не доказа обратното преди 4 сезона), а и при споменатите цели, мишените за халфовата линия стават твърде много.

Погба е мечтата на Реал, като "Марка" пише, че клубът е готов да плати исканите от Ювентус 120 милиона евро за него.

Цената е по-висока за Юнайтед, а английските клубове тепърва ще усещат ефекта на Brexit - стойността и "стабилността" на лирата са такива, че за тях сделките ще се оскъпяват.

Реал на практика си е върнал Алваро Мората от Юве със специалната клауза, която е вписал в договора му при продажбата преди 2 години.

Но има формалност - подписите на личните условия на играча, а Челси дебне за провал там.

Челси...

Антонио Конте за момента е фокусиран изцяло върху Италия и Евро 2016, но се пише за планове да отиде в бившия си клуб Ювентус за нови играчи.

Мениджърът на Челси би желал да види защитата подсилена с някой като Леонардо Бонучи, а халфовете Клаудио Маркизио и Стефано Стураро са други цели.

Барселона се разбра със Севиля за Кевин Гамейро, но чака играчът да се върне от ваканция, след като бе пренебрегнат за Евро 2016.

Голямата цел на каталунците, говори се по лично настояване на Лео Меси, остава Паоло Дибала от Ювентус.

Аржентинската сензация обаче вече гони 80 милиона евро като цена.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията