Нова победа за Младенов (Видео)

Иван Тепавичаров е успял да открие диамант и в "блатото" Уелс - Северна Ирландия

Иван Тепавичаров
Иван Тепавичаров 14:10 ч., 23 Юни 2016
0
334

Иван Тепавичаров предлага прогнози от Копа Америка и Евро 2016.

Той е един от експертите в екипа на Рекордьорите.

Атирау - Шахтьор Караганда - 1 и над 1,5 гола на 1,95

Стойчо Младенов си попадна на мястото, а откакто пое Атирау записа три победи - една с 4:0 като гост, с 1:0 и с 2:1 в дебюта му
в казахстанския футбол.

По стечение на обстоятелствата хвърлям по едно око на местния шампионат и смея да твърдя, че Шахтьор  е един изключително разпилян и хаотичен отбор, затова и е на 10-то място в шампионат с 12 участници.

По правило, където е Стойчо трябва да очакваме пестеливи победи с по 1:0, но стартът му начело на Атирау и фактът, че се изправя срещу втората най-слаба защита в шампионата ми дава повод да мисля, че четвъртата победа на сметката на Младенов  няма да е в традиционен стил, а коефициентът от 1,95 за опцията победа  на Атирау и над 1,5 гола в мача ми се струва, че си заслужава вниманието.

Уелс - Северна Ирландия - двете полувремена под 1,5 гола на 1,75

Толкова мъчително да е прогнозираш подобен мач, но има една фраза, според която диамантът блести и в блатото.

За мен в този мач има един  диамант, който веднага прикова вниманието ми, защото под 2,5 гола на 1,40  го задрасквам на секундата.

Над 1,5 гола пък е с примамливото 1,65, но моят  личен фаворит за залог е следният - двете полувремена под 1,5 гола на 1,75.

Убеден съм, че двата отбора ще се дебнат, ще играят по-предпазлив футбол,  защото както казва клишето "всяка грешка в тази фаза се наказва".

Възможно е да видим още една спукана топка на това европейско, но уви такива залози не се предлагат.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията