Неочаквани герои блестят в Премиършип

Идеалните 11 на Острова до момента

Sportinglife
Sportinglife 09:25 ч., 12 Ное 2015
0
693
GETTY IMAGES

Точно една трета след началото на първенството, вече се открояват тенденциите във Висшата лига. Разбира се, има и много изненади като 16-то място на шампиона Челси или пък третата позиция на Лестър.

Но все още до Коледа има месец и половина, а около нея знаем, че стават чудеса.

Резервите

Джак Бътланд, Стоук Сити

Алън Ниом, Уотфорд

Лоран Кошчелни, Арсенал

Дани Дринкуотър, Лестър

Кевин де Бройне, Манчестър Сити

Деле Али, Тотнъм

Одион Игало, Уотфорд

"Гардиън" излъчи символичния идеален отбор на Премиършип до момента, в който Арсенал ими трима представители, а с по двама са Манчестър Юнайтед, Лестър и Саутхемптън. Уест Хем и Манчестър Сити също успяха да вкарат свой човек в селекцията, а ето я и нея.

Давид Де Хеа, Манчестър Юнайтед

Преподписването с испанеца премина през много трудности, но това може да се окаже най-важното събитие в клуба след ерата на сър Алекс Фъргюсън.

Де Хеа успя бързо да се отърси от трансферната сага около преминаването му в Реал и демонстрира невероятна форма, която е в основата на сухите мрежи и добрите резултати напоследък.

Ектор Белерин, Арсенал

Още един млад испанец, за когото преди време витаеха въпроси дали е подходящ за Висшата лига. В момента подобни питания не са на дненет ред.

Белерин демонстрира класа, която го изстрелва сред най-добрите бранители на Острова. Той допринася много и в предни позиции със своята скорост и умни решения.

Върджил ван Дийк, Саутхемптън

Игра всяка минута до момента за южняците след пристигането си в клуба от Селтик. Взаимодейства по изключителен начин с Жозе Фонте, много силен във въздуха и единоборствата, холандецът се превръща във футболист от изключително значение за Саутхемптън.

Направи така, че да не се усеща липсата на Тоби Алдервейрелд, който не успя да се върне на южния бряг и подписа с Тотнъм.

Крис Смолинг, Манчестър Юнайтед

Всички виждаха и говореха за проблемите в защитата на Юнайтед преди началото на сезона, а Крис Смолинг се възползва по най-добрия начин от така създалата се ситуация.

Смолинг прави уникален сезон и блести със своето постоянство. Де Хеа не единствената причина за малкото голове, които допуска отборът.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията