Срамен спорт – епизод 49

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Васил Громков
Васил Громков 10:20 ч., 03 Ное 2015
0
2411
Instagram

В седмицата на балотажите, най-изненадващо, нов СУПЕРГЕРОЙ се появи в сериала „Срамен Спорт”. И понеже, това се случва рядко, нека да посрещнем с бурни аплодисменти ... Цветана Пиронкова! Йееееееее!

Първата ни женска ракета без да иска стана медийната Червена Шапчица на седмицата, след като посети кого? Баба си, разбира се! И после сгафи, като се похвали с богатото угощение, което баба й е приготвила в нейна чест. Пловдивчанката си хапнала домашна питка, пържени картофки и сиренце на корем, а гладните конощипи от спортните редакции това и чакаха.

Само вестник „Септемврийче” не писа за тези пържени картофки. Понеже не излиза от миналия век. Ама, то си е за писане! Спортен подвиг е това. Вие представяте ли си? Хубавата Цвети е яла пържени картофки със сиренце на корем! И то при баба си! Епохално!

Но Цветана Пиронкова не спря до тук!

Само 2-3 дни по-късно тя отново взриви спортния свят на Галактиката!

Сега Цвети пусна снимка, на която е в леглото с плюшени играчки от Australian Open. Преди няколко дни Пиронкова опита от питката на баба си, гарнирана с пържени картофки и сиренце.

Легло с плюшени играчки!? О, боже наш!!! Това е нещо невиждано!

И за да е новината още по-бомбастична, отново се напомня за пържените картофки и сиренцето! Какво ли ни чака, а? „Цвети яде „Зрънчо”!” или „Цвети пие вода от чаша”! Давай, Цвети! Пирон си ти!

Да отидем малко по света, след у нас ...

Запалянко изкара 7 часа в тоалетната на стадион "Оукуел граунд" след мача на неговия "Барнзли" с "Флийтууд" от третия ешелон на Англия.

Фенът пропуснал възловите събития в мача, тъй като решил да отиде в тоалетна. Там обаче той се унесъл и когато след 7 часа се събудил, се наложило да задейства алармата, за да го намерят и да му отключат. Междувременно се оказало, че си е загубил обувките, шапката и мобилния телефон.

Този направо опика английския футбол!

В междуна(родния) колос „Лудогорец” пък решиха да правят евтин бизнес по Хелоуин.

От клуба пуснаха маски с лика на играчите си за страшния празник, които се продават за 2 лева. Най-търсена бе тази на звездата Козмин Моци, но не липсваше интерес и към маската на Клаудиу Кешеру. Децата, които си купиха от артикула, ще трябва сами да си го изрежат и да го закрепят за главата си с ластиче.

Колко ли маски си е накупил Алекси Сокачев? Като в „Лудогорец” с футбол не плашат вече никого, дано поне децата да им вържат ... (с ластичета).

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията