В очакване Бербатов да ни оправи

Михайлов и компания се бетонираха в БФС, основата е корозирала

Sportinglife
Sportinglife 10:05 ч., 29 Окт 2015
0
2867

Димитър Бербатов е контузен и няма да играе 20-ина дни.

Проблем за ПАОК.

Проблем и за нападателя, който тъкмо взе да влиза в ритъм в новия си тим.

Но секването на новини около играта и головете му, при Бербатов винаги е свързано с поява на други теми около него.

В случая - една стара и до болка позната история с негови думи, че "един ден ще се върна да ви оправя футбола", която отново се съживи в интервю за btv.

"Кога ще дойда да оправя футбола? Някой ден, но този ден не е днес...", каза загадъчно в свой стил този странник, докоснат с гениална пръчка във футбола.

Е, чакаме... А дали си струва чакането?

Какво може да направи един Димитър Бербатов днес в ръководството на футбола ни, което не успяха или не пожелаха да сторят Михайлов и сие?

Сам - нищо. Ако до него застанат Стилиян, Мартин и още няколко нахъдани млади хора, които имат опит от игра в чужбина, минали са през перипетии заедно и имат желание за работа, може и да се получи.

Но това са хипотези.

А и трябва нещо много важно - бизнес план, организация и смелост да се прочисти цялата корозирала основа на играта у нас.

От зоналните съвети до Изпълкома всичко мирише на фалш и реално решенията взимат 3-4 личности. Михайлов, без съмнение, еднолично решава доста от въпросите.

Под него пълна власт да общуват с международните институции и да нареждат колодата от карти имат най-доверените му хора.

Нещата стават на принципа "свои хора" - във вътрешния футбол, а и не само.

Клубовете са загърбени и от тях основно се прибира - под формата на такси, глоби и какви ли не облагания за картотеки и други услуги.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията