Срамен спорт – епизод 47

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Васил Громков
Васил Громков 10:05 ч., 19 Окт 2015
0
1817
Lap.bg

През отминалата седмица националният ни Срамен Спорт, лекинко прерасна в Кървав Спорт. Багите и Кобрите, като истински „булгар-булгар” хулигани, пребиха до кръв някакви хорица и доведоха до делириум една мутропоклонна нация.

Имаше и някакви мачове по волейбол. Заради които държавата тръгна да се обединява, като на концерт с дъждобрани, ама разни нагли французи и италианци, накрая злобно се смяха последни.

Става дума за един спорт, в който Левенти-Кенове (Кен е на Барби гаджето), прехвърлят една топка над една мрежа половин минута и после 5 минути има смени с табелки и треньорски прекъсвания. Накрая нашите винаги са четвърти ...

Отплеснах се в антипатриотични мъдрости, а Срамен Спорт не чака!

Започваме .....

"Националният отбор не е само на София. Може би ако играехме в Стара Загора, Ловеч, стадионът щеше да е пълен," каза Ивелин Попов.

„Мисля, че ни съвпадат идеите с хората от ръководството. Трябва да се изгради обща стратегия, и да действаме.”

Така е! А пък ако играехте на Луната, що народ щеше да се събере да ви гледа. Само ако знаеш! Но щом идеите ви съвпадат и имате стратегия, действайте. Франция, Холандия и Швеция вече треперят от вас. И нас!

А след това оптимистично интро, да посрещнем кого? Гришоооооооооо!

Той се завърна в Родината най-изненадващо. За да я опознае, не за друго.

И даже тръгна на турне по сутрешните блокове, да посвети водещи и фенове в тайните на майсторското селфи.

Фейсбук заплющя тържествено, а гришоманията се завърна в спортните редакции и фантазиите избухнаха. Едно заглавие обра призовете по тъпотия обаче:

Григор сватоса колега с певица????

Григор Димитров продължава да бъде в центъра на любовните отношения в тениса, дори когато не става въпрос за него. Миналата седмица, българинът загуби от Беноа Пер още на старта на турнира в Токио. Пер пусна снимка с френската певица Шай Ем и двамата обявиха, че са гаджета. Според запознати те са се загаджили именно в Токио. Певицата се впечатлила от уменията на Беноа още от първия мач срещу Григор Димитров.

Хванахте ли тънката любовна логика, Дами и Господа?

Биеш планетарната звезда Григор и на момента се влюбват в тебе девойките. Ами, така е! Това е все едно да надпееш Фреди Меркюри. Или да правиш дузина последователни „мрежички” на Лео Меси.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията