Моуриньо е прав - никъде не биха търпели Венгер

Късно е французинът да се промени

Sportinglife
Sportinglife 09:55 ч., 02 Окт 2015
0
1964
GETTY IMAGES

Арсен Венгер твърди, че много вярва във възмездието и иска всеки да си носи отговорностите.

Миналия месец той обърна внимание на това как журналистите и коментаторите могат да правят напълно погрешни изводи и заключения, след което никой да не им търси сметка.

"Ако един коментатор каже нещо, което след 6 месеца се окаже напълно погрешно, след половин година никой не го пита защо го е казал", заяви французинът.

Вероятно е прав, но това не променя нещата - феновете на Арсенал ще изживеят още един сезон, в който титлите във Висшата лига и Шампионската лига ще останат просто мираж.

Жозе Моуриньо бе абсолютно прав - Венгер е единственият мениджър на Острова, който не се притеснява за работата си.

"В тази страна само един треньор не е под напрежение. Може нищо да не постига, но си остава на мястото. Остава си крал. Само един е този", изригна португалецът.

И докато критиките и напрежението между Венгер и Моуриньо е нещо до болка, запалянковците на "топчиите" не могат да не се съгласят с треньор на Челси.

Французинът е абсолютен господар на "Емиратс" и всеки знае, че е недосегаем.

Независимо от резултатите през този сезон, единственият начин Венгер да си тръгне от клуба е сам да реши да го стори.

Дори и двете унизителни загуби на старта на груповата фаза в Шампионската лига нямат значение. Арсен Венгер щеше да бъде уволнен във всеки друг клуб, но не и в Арсенал.

А поглед назад показва, че лондончани не са ставали шампиони на Англия от 2004-а...

Вярвате ли, че той би бил търпян в Юнайтед, който след края на ерата на Сър Алекс показа, че не е готов да отпуска доверие на килограм. Или пък в Челси, Ливърпул, Манчестър Сити...

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията