Срамен спорт – епизод 44

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Васил Громков
Васил Громков 09:40 ч., 28 Сеп 2015
0
2707
Lap.bg

През отминалата срамноспортна седмица, най-посетеното събитие беше финала на националното първенство по МОКРА ЧАЛГА, проведен на стадион „Васил Левски”.

Някои казват, че цели 70 000 души са гледали този епохален кишокючек на най-голямото ни спортно съоръжение. Явно спортът ЧАЛГА се радва на най-голяма популярност в страната ни. Колко жалко, че все още не е включен в Олимпийските игри, но и това ще стане все някой ден.

И докато хиляди се радваха на Капитана на отбор „Ку-Ку”, възстановяващ се от тежка травма, получена преди години в Стара Загора, то друг всенароден любимец взе да губи част от преданите си зомбита.

Гришо БезМашов си отсвири таткомайковината точно за двубоите с Унгария, които можеше да ни качат в по-горна дивизия. Без „Краля на Селфитата”, унгарците ни претрепаха на тенис, а Григор взе да ни се вижда черен лисугер.

Изплуваха версии, че участието срещу Люксембург в предния кръг за купа "Дейвис" е било трик, за да изпълни нужното условие и да се докопа до олимпиадата в Рио догодина. Наш, наш ... ама май си е само НЕГОВ!

А медийните му лакеи обърнаха химикалките и заредиха гневни коментари, за да останат в играта и да заработят бленуваните 30 лева за хляб и кашкавал.

За Купа "Дейвис" играят всички. Анди Мъри буквално сам закара Великобритания на финала, Роджър Федерер и Стан Вавринка помогнаха на Швейцария да остане в Световната група. Дори Рафаел Надал се хвърли в битка за родната Испания, нищо че е в първа дивизия.

Боли, нали? А докато превъзнасяхте малолетното позьорче с Кака Маша, ви беше гот, а? Истината е, че Димитров ви обясни поне 10 пъти, че познанията му за България са на ниво коренен жител на остров Тамбукту. Ама пусти патриотизъм и комплекси!

И за да разсее мъката ни, отнякъде изникна поскрилата се Спортна Бирничка Николета Лозанова. Тунингът на Нацията изпраска такова пожелание за сватбата на Благо Джизъса, че май ще трябва да го напиша с три червени точни (+18) (+18) (+18).

„Благо, възхищавам ти се за това, че показа на много "мъже", как се обича една жена! Колкото, толкова... бъдете все така прекрасни, един до друг, един зад друг, един в друг!!!”

Това пожела Николета, открито намеквайки за „задни прашки”, „странични варшавски” и други кама-сутра похвати от професионалното й житие и битие.

А после! После дойдоха ... СТЪРШЕЛИТЕ!

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията