Срамен спорт – епизод 40

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Васил Громков
Васил Громков 11:55 ч., 31 Авг 2015
0
639
Getty Images

И Господ чу молитвите ни … и ни върна Гришо по всички медии, за да спаси рейтинга на „Срамен спорт”!

Жив е ТОЙ, жив е … и пак всяка втора „новина” е за неговото житие и битие. Живеем в ЕРАТА НА ГРИШО, скъпи сънародници!

Гришо: "Напуснах България много малък и не мога да кажа много за този период. Мисля, че ще се върна някой ден."

Това заяви неосъзнатия ни блуден син в началото на отминалата седмица, но вместо масовката да проумее, че той е нашенец, колкото Божинов е футболист, тук гришо-зомбитата заповтаряха в транс: „Ще се върне! Ще се върне! Ще се върне …”

Ще се върнеМ с Гришо след две новини време!

„Срамен спорт” започва!

Двама играчи без нито една минута в официален мач получиха повиквателни за квалификациите с Норвегия на 3 септември и Италия три дни по-късно. Ивайло Петев привика Тодор Неделев и Александър Тонев.

Даааа! Последната залежала стока от футболния продукт „Прецакай с ментета богатите капиталисти”, вече е бракувана, ама нищо не пречи да направим опит да я съживим отново, чрез безумната сергия на националния отбор. Едно време имаше едни шоу-мачове между певци и актьори. Дали не е време Петев да погледне и натам? Криско или Любо Нейков ми се виждат добра алтернатива за националния.

По същото време в началото на миналата седмица, отборът на "Локо" (Пд) смени терена с чалготека веднага след победата си над "Левски" с 1:0.

Футболистите се раздадоха на дансинга в дискотека в Пловдив, където отпразнуваха първия си успех през новия сезон. Най-деен в танците пък бе голмайсторът Бирсент Карагарен, който смая дори съотборниците си с уменията си на дансинга.

Очаквайте предизвикателство по подобие на „Ледената кофа”. Бирсент КАРТАГЕН срещу Боби Михайлов на терена на „Найт Флайт” в София!

Връщаме се при преродения Гришо!

Модната библия "Vogue" за пореден път обърна внимание на Григор Димитров. В специален материал на сайта спецовете от изданието хвалят българина за начина му на обличане по време на събитието на "Найк", в което нашето момче бе събрано насила с Мария Шарапова. "Димитров открадна шоуто със свежа версия на ретро стил. 24-годишният тенисист бе в камуфлажна тениска - ненатрапчива и стилна, послание към съперниците му, за победната му настройка. Черните шорти само допринасяха да изпъкне тениската, а запетайката на марката е в коралово. Той бе допълнил визията с кецове и чорапи в същия цвят," пише изданието.

Така! Или „Воуг” са напълно изтрещели, или световната мода трябва да бъде ЗАБРАНЕНА на момента, като пречупените кръстове. Дори на средностатистически клошар е ясно, че разбиранията за модно облекло на Гришо са на ниво „чехълче” в зародиш.

Преди модните „спецове” въздишаха по мърлявия сив размъкнат анцуг на Григор, а сега по черните му шорти. Всъщност забелязахте ли колко по-нормално и красиво започна да се облича Мария Шарапова, дето болните мозъци й викаха Наша Маша, след като разкара позьорчето с хасковско потекло?

А помните ли Тити Сълзата? Дето порева солидно преди десетина дни?

Е, та … Титко, позабърса подпухнали оченца и взе да върти шашми, като регистрира нов баскетболен клуб „Левски 2014”, а федерацията го одобри и даже го допусна до участие в първенството, при условие, че бъде регистриран и от съда. Оня номер, дето не мина с футболното ЦСКА, с някоя и друга сълза, като нищо ще се получи при Титито!

Наред са ошашавените фенове, да припознават!

Световният шампион в хвърлянето на чук Павел Файдек пък обра точките през отминалата седмица, ставайки за срам, след як запой.

Полякът се отчел подобаващо в местните клубове веднага след триумфа си, поливайки титлата с обилно количество алкохол. На сутринта, когато с изненада се събудил в хотела си, установил, че отличието му го няма. Оказало се, че след гуляя шампионът нямал пари и платил с отличието на таксиметровия шофьор, който го прибрал в хотела.

К’во да очакваш от човек, който вместо да кове с чукове, ги хвърля?

И пак да се запътим към Свети Гришо Великобългарски!

С напредване на седмицата, медиите вкараха малко напрежение в житейската му драма:

Григор Димитров и Мария Шарапова отново се събраха заедно. Доскорошните гаджета обаче не са подновили връзката си, а трябваше да присъстват заедно на шоу на един от основните си спонсори - "Найк".

Според романтичните медии, двамата скришом са си хвърляли погледи един към друг. А според НЕромантичните, не са можели да се гледат от злоба и яд. Ах, колко драматично и изпепеляващо! Поне понятието „Наша” излезе от употреба. Да видим до кога!

Турският гранд "Галатасарай" зачеркна Димитър Бербатов от списъка си с нови попълнения.

Комшиите са му бесни, след като отказа да направи няколко тренировки с отбора и да се яви на „проби”.

"Не съм играч на проби", скочил Бербатов.

Е, тук Бербо си е прав! Все едно Криско и Саня (фамилията беше нещо с Арматура), да викнат Джордж Майкъл и да го преслушват дали може да пее, за да го вземат в някой „Фактор”.

Имайте срам! Спортен срам.

Но да погледнем и към другото ни „медийно златно момче”! Божинката!

Безпощадните критики към Валери Божинов в Сърбия нямат край. Сега и вицепрезидентът на "Партизан" Милорад Вучелич се нахвърли на голаджията. "Той се контузи срещу БАТЕ, но въпреки това мога да заявя, че Валери не изпълни очакванията, заради които го привлякохме при нас"!

Ама, вие чак сега ли се усетихте? Pa jeli to moguce?

Лекарите на 380-те отбора, в които досега Божинов се е снимал със шалчетата им, пишат дисертации, вдъхновени от неговите епични контузии. Проучвайте ги тези похвати бе, хора! И следващия път си купете един празен варел най-добре! По-добра опция е от Божинов!

Но да се върнем към кого? Гришооооооооооооооооо!

Григор Димитров получи поредно признание за външния си вид. Той оглави класацията за топ 50 на Най-секси мъжете за 2015 г. Горещата класация изготвиха от българската версия на световното издание Glamour.

"Сложихме него на първо място не само защото е наше момче, но също така заради неговия безспорен талант и сексапил. Също така сме много щастливи, че отскоро е свободен", коментират от списанието.

Бе, то разправят, че и актьорът Том Ханкс бил „наше момче”, понеже жена му Рита Уилсън, била ПОЧТИ българка, понеже баща й се казвал Хасан Халилов Ибрахимов!?!?!?

Разсъждавам си тук по любимата тема на спортните медии, озаглавена „НАШЕ”!

И срамноспортна новина буквално от последния половин час:

Кристиано Роналдо пръсна 20 хиляди паунда за восъчна статуя, която е негово копие.

Той даже докарал личния си фризьор да се погрижи за фризурата на скулптурата. Произведението на изкуството първо ще тръгне на тур из Европа, а след това ще остане в къщата на Роналдо в Мадрид, където той ще може да й се наслаждава.

То пък една фризура! Сипваш кофа гел и размазваш с мистрията!

Айде, със здраве! Отивам до пещерата „Магура” да търся древни първобитни стенописи за Гришо …..

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията