Никой не може да бие Дармщад

Инголщад прави втори удар за 3 кръга в Бундеслигата

Sportinglife
Sportinglife 18:45 ч., 29 Авг 2015
0
1385
GETTY IMAGES

Дармщад се завърна след 33 години в Бундеслигата и никой не може да го бие. И в 3-ия мач от новия сезон новакът оцеля – 0:0 у дома срещу Хофенхайм. В предния кръг Дармщад стигна до престижно 1:1 като гост на Шалке, а в първия си двубой направи 2:2 у дома с Хановер.

Страхотно е представянето и на дебютанта Инголщад. Малкият баварски тим вече има шест точки, след като срази Аугсбург – 1:0 като гост. Това е втори пореден успех на чужд терен, а третият мач бе 0:4 от Борусия (Дортмунд) у дома. Победния гол вкара Матю Леки.

Националът Тодор Неделев отново не бе в групата на Майнц, който разгроми Хановер с 3:0 на свой терен. Два гола вкара новият японец Йошинори Муто, а третото попадение бе на Юнус Мали.

Кьолн успя да обърне Хамбургер на свой терен от 0:1 до 2:1. Люис Холтби даде преднина на гостите в 47-ата минута, а Филих Хосинер изравни в 76-ата.

Веднага след това се стигна и до най-спорната ситуация в мача. Реферът изгони Емир Спахич за безобиден контакт в наказателното поле и Антъни Модесте вкара победно от дузпа.

Най-голямата победа постигна Айнтрахт – 4:1 като гост на Щутгарт. Два пъти се разписа Люк Кастаниос, веднъж вкара Харис Сеферович от дузпа. А головата серия на Айнтрахт стартира с автогол на Адам Хлусек. За Щутгарт точен бе Даниел Дидави.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията