Барса среща страшен враг

Последното домакинство на Малага завърши с поражение

Sportinglife
Sportinglife 16:30 ч., 28 Авг 2015
0
145

Малага е един от доста неприятните отбори за Барселона. При последното си гостуване тимът спечели с 1:0 на „Камп Ноу” и това можеше да се окаже фатално за шампионските амбиции на каталунците.

Барса не е допускал гол в 7 от последните си 8 мача в Примера. Но за суперкупите на Европа и Испания получи девет гола от Севиля и Атлетик. Еврошампионът не е губил от 15 мача в Примера.

Точните прогнози на Спортинглайф от миналия кръг

Атлетик – Барселона 2 (0:1)

Депортиво – Реал Сосиедад Х и под 2,5 (0:0)

Еспаньол – Хетафе 1 и под 2,5 (1:0)

Атлетико – Лас Палмас 1 (1:0)

Леванте – Селта 2 (1:2)

Бетис – Виляреал Х и под 2,5 (1:1)

Барса е вкарвал два или повече голове в последните 7 двубоя на своя земя. А Малага загуби 6 от 7-те си последни гостувания.

Лионел Меси ще излезе на „Камп Ноу” като новоизбран футболист №1 в европейския футбол. Жереми Матио се завръща след наказание в състава. Не могат да играят Дани Алвеш и Дъглас заради контузии.

Първи мач за сезона трябва да изиграе Неймар, който имаше заушка. Малага направи реми в първия мач, ще гони повторение на последния си подвиг. Но на „Камп Ноу” шансовете са минимални.

Прогноза – 1 и над 2,5
Мачът е в събота от 21,30 ч по F+HD

Виляреал – Еспаньол

„Жълтата подводница” започна сезона с реми, а дошлият от Тотнъм нападател Роберто Солдадо дебютира с гол.

В състава на Еспаньол след контузии се връщат Марк Кабале и Кристиан Гомес. Каталунският тим вкарва поне по 2 гола в последните си пет гостувания в Примера.

Жерард Морено от Виляреал се очаква да излезе срещу бившия си отбор.

Прогноза – 1 и под 2,5
Мачът е в петък от 21,30 ч по ТВ+

Реал Сосиедад – Спортинг

Реал Сосиедад е спечелил и първото полувреме, и крайния резултат при последните си четири мача със Спортинг във всички турнири. Във всички тях са падали повече от 2 гола. Тимът от Хихон не е отбелязвал попадение от 4 срещи. И двата съперника започнаха сезона с 0:0. Но Спортинг се гордее, че ремито бе срещу Реал (Мадрид).

Прогноза -1 и под 2,5
Мачът е в събота от 19,30 ч пряко по F+HD

Селта – Райо Валекано

Домакините са непобедени в последните си шест мача в Примера. През цялата лятна подготовка и първия кръг Райо не е вкарвал повече от един гол. Яго Аспас заби победно за Селта в първия мач за сезона срещу Леванте (2:1), след като се завърна от неуспешен престой в Ливърпул. Серхио Алварес се завръща в състава от Виго след наказание. За Райо трябва да дебютира взетият под наем от Бенфика Луис Фарина.

Прогноза – 1 и под 2,5
Мачът е в събота от 23 ч

Реал – Бетис

След неочаквания старт с 0:0 в Хихон „кралете” са длъжни да влязат в релси. Карим Бензема трябва да води атаката, след като лекуваше контузия на коляното.

Лека травма мъчеше и Гарет Бейл, но се очаква и уелсецът да играе. Холандецът Рафаел ван дер Ваарт не е в групата за Бетис и няма да излезе срещу бившия си отбор. Реал спечели 15 от последните си 17 домакинства в Примера.

Срещу Бетис „кралете” триумфираха в последните 5 двубоя на „Сантяго Бернабеу”. Реал вкарва най-малко по 2 гола в последнинте 7 срещи у дома.
Когато Бетис гостува в Примера, последните 5 мача са били все с много голове. В първия кръг новакът от Севиля стигна до реми с Виляреал.

Прогноза – 1 и над 2,5
Мачът е в събота от 23,30 ч по F+HD

Ейбар – Атлетик

Изненадващо, но факт – най-малкият клуб Ейбар стартира втория кръг като лидер. В последните пет баски дербита срещу Атлетик не са падали повече от 2 гола.

В миналия кръг Ейбар победи Гранада с 3:1 като гост – най-внушителния успех от всички. А Атлетик падна у дома от Барселона с 0:1. Треньорът на тима от Билбао Ернесто Валверде има много проблеми с контузени футболисти.

Прогноза – 2 и под 2,5
Мачът е в неделя от 19,30 ч

Хетафе – Гранада

Последните 7 гостувания на Гранада винаги са белязани от много голове. А Хетафе падна седем пъти от 8 двубоя в Примера.

Гранада вкарва най-малко по два гола в трите си последни гостувания на Хетафе във всички турнири. Мадридският тим загуби с 0:1 от Еспаньол на старта, а Гранада падна от Ейбар. Хетафе не е побеждавал на свой терен от четири двубоя.

Прогноза – 2 и под 2,5
Мачът е в неделя от 21 ч

Севиля – Атлетико

Севиля е непобеден в 26 от последните 27 домакинства в Примера. Вкарва най-малко по 2 гола в последните 6 мача на „Рамон Санчес Писхуан”. Атлетико запази „суха мрежа” в пет от последните 7 мача в първенството.

„Дюшекчиите” не са губили от Севиля от 11 двубоя във всички турнири. Атлетико не познава загубата в 15 от последните си 16 мача в Примера.

В първия кръг третият от миналия шампионат започна с 1:0 над Лас Палмас у дома. А Севиля стигна до 0:0 като гост на Малага при откриването на първенството.

Прогноза – Х и под 2,5
Мачът е в неделя от 21,30 ч по F+

Валенсия – Депортиво

Валенсия е без поражение от 12 домакинства в първенството. А Депортиво не е спечелил в 16 от последните си 17 мача.

Валенсия вкарва два или повече гола в 5 от последните 6 двубоя с тима от Ла Коруния.

„Прилепите” не са губили в 9 от последните 10 мача с Депортиво у дома във всички турнири. И двата съперника стартираха с ремита сезона.

Прогноза -1 и над 2,5
Мачът е в неделя от 21,30 ч

Лас Палмас – Леванте

Леванте загуби девет от последните 11 гостувания в Примера. А в шест от тях падаше и на почивката. Леванте спечели последните 4 гостувания на Лас Палмас във всички турнири.

Отборът от Гран Канария се представи силно в първия кръг срещу Атлетико, но загуби с 0:1. Леванте пък падна с 1:2 от Селта.

Прогноза – Х и под 2,5
Мачът е в неделя от 23,30 ч пряко по F+

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията