Берое отново загуби точки у дома

Старозагорци с 0:0 срещу Ботев (Пловдив)

Sportinglife
Sportinglife 09:35 ч., 23 Авг 2015
0
394
Lap.bg

Берое отново загуби точки като домакин, след като в мач от VІ кръг на А група завърши 0:0 срещу Ботев (Пловдив).

Старозагорци обаче спазиха традицията да не губят дербито за Тракия у дома като като последната загуба, регистрирана от тима на стадион „Берое”, датира от сезон 1994/95, когато през пролетния полусезон „зелено-белите" отстъпват с 0:3.

Тимът на Петър Хубчев бе със сериозно променен състав като очаквано в него не бе нападателят Жуниор Мапуко. Африканецът с френски паспорт настоява за трансфер в испанския Елче и през седмицата дори отказа да тренира. В последния момент от групата отпадна и Атанас Зехиров, който има здравословни проблеми.

Най-спорната ситуация дойде в 77-та минута когато Спас Делев центрира топката дълбоко в наказателното поле, като Елиаш понечи да я атакува, но не я стигна. Въпреки това тупкането заблуди Голас и кълбото се оплете в мрежата. Асистент съдията обаче прецени, че бразилския халф на домакините влияе на играта и отмениха попадението. Последваха бурни протести на играчите на Берое, но те доведоха единствено до жълт картон за Спас Делев.

Преди мача 18 фенове бяха задържани след масово сбиване на двете агитки по улиците на града, в което бяха използвани бутилки и бомбички.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията