Екипировка Lotto на стойност 125 000 лв за ЦСКА

Дебютът на новите фланелки е утре от 20 часа срещу Вихрен

Sportinglife
Sportinglife 14:30 ч., 24 Юли 2015
0
2740
Стоян Георгиев

Екипировка на стойност 125 000 лева предостави италианският концерн за спортни артикули Lotto на ЦСКА.

Договорът бе подписан още през януари и е за три години. Дебютът на екипите ще е утре от 20 часа в контролата срещу Вихрен на „Българска армия“. ЦСКА няма да плаща нито лев за екипировката, тъй като договорът е на спонсорски принцип.

В представителството на вносителя Sport Depot като манекени дефилираха Костадин Хазуров, Борислав Чорбаджийски, Владислав Узунов и Анатоли Господинов.

Титулярният екип на ЦСКА ще е червен, резервният ще е на червено-бели райета, а третият е черен. Завръщането на черното е и спомен за последните славни победа на клуба в Европа – над Ливърпул и Байер (Леверкузен) през 2005 година.

„С ЦСКА си приличаме, залагаме на реда и дисциплината – каза Красимир Цонов, изпълнителен директор на Sport Depot. – Футболният клуб може да разчита винаги на нашата помощ. От средата на август в нашите магазини ще се продава огромна гама от фенски артикули. Официалните екипи ще бъдат продавани от понеделник. Цената на червения е 67 лева, а на резервния – 74 лв. Който не може да си позволи тези суми, ще бъдат направени реплики, които са значително по-достъпни. С екипи Lotto ще играят всички юношески отбори на ЦСКА с изключение на най-малките, които пак Sport Depot ще облича със своя марка.“

Засега няма договор между официалния фен магазин на „Българска армия“ и Sport Depot за продажбата на артикулите. „Очакваме да ни потърсят – каза Цонов. – Само в София имаме шест големи магазини, където фланелките на ЦСКА ще бъдат поставени редом с тези на Байерн, Барселона и Реал. В по-малките ще има отделен кът на „червения“ клуб. Всеки запалянко, който си купи фланелка на ЦСКА, ще получи право на безплатно брандиране. На всяка от тях ще пише рефрен от любимата песен на агитката „Още от дете запали моето сърце“. Стоки на Lotto могат да бъдат поръчвани и онлайн. „Ще се борим с пиратството, Lotto има юрист, който ще действа по сигналите на дилърите“, продължи Цонов.

По предложение на треньора Христо Янев някои от футболистите на ЦСКА ще бъдат обути с бутонки на италианската фирма. Преди рекламни лица на Lotto бяха любимците на феновете Мартин Петров и Тодор Янчев.

„За нас е удоволствие да носим екипите на Lotto – каза спортният директор на ЦСКА Пламен Марков. – Компанията ще ни помогне да реализираме целите си. Със старта на продажбата на екипите започваме кампанията и за абонаментните карти. Всеки желаещ може да се запознае за цените на ст. „Българска армия“. Много сме доволни от условията на Lotto.“

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията