Григор потвърди раздялата с Шарaпова

"За мен това е лятото на новото начало", обяви Димитров

Sportinglife
Sportinglife 09:55 ч., 24 Юли 2015
0
1964
Getty Images

Григор Димитров потвърди новината за раздялата си с Мария Шарапова.

„Знам, че феновете следят всяка моя стъпка и затова искам да заявя, че пътищата ни с Мария се разделиха и за мен това е лятото на новото начало”, заяви най-добрият ни тенисист пред сайта TennisKafe.com.

Първоначалните слухове за края на връзката на звездната двойка тръгнаха от репортера на ESPN Дарън Роувъл, за когото е добре известно, че е в близки отношения с агента на рускинята Макс Айзенбът. Именно Роувъл обяви публично, че двамата са заедно през май 2013-а, макар Григор и Шарапова да са започнали отношенията си в края на 2012-а.

„И двамата бяхме в Китай, аз в Шанхай, а тя – в Пекин – разказа за тези мигове Димитров. – Тъкмо обядвах, когато я видях по телевизията и реших да й изпратя имейл. Месец след края на сезона се видяхме и така започна всичко.”

Днес обаче Григор заяви: „Преживяме прекрасни моменти заедно, но пътищата ни се разделиха. Пожелавам й много щастие и успех в живота и в тениса. Сега съм концентриран изцяло върху играта си и съм сигурен, че резултатите скоро ще се видят.”

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията