Край на сагата Рамос – Манчестър Юнайтед

Защитникът и Роналдо остават в Реал, отсече Рафа Бенитес

Sportinglife
Sportinglife 09:35 ч., 23 Юли 2015
0
399
Getty Images

Рафа Бенитес направи един от първите си важни ходове в Реал. Първо – обяви, че Серхио Рамос няма да бъде продаван на Манчестър Юнайтед и мястото му е на „Сантяго Бернабеу”.

А второ – зарови томахавката на студената война с Кристиано Роналдо и този път го нарече "най-добрият футболист" в света.

Бенитес даде пресконференция в Мелбърн, където утре Реал играе контрола срещу Манчестър Сити.

„Имах късмет да прекарам няколко дни на спокойствие с Роналдо – каза новият треньор. – Виждам в очите му, че той иска само да побеждава и да остане най-добрия футболист в света. Искам такова отношение от всичките ми играчи. На тренировки Роналдо е отличен.”

Кристиано, който е третият най-добре платен спортист в света след боксьорите Флойд Мейуедър и Мани Пакиао, игра едно полувреме в първата контрола на Реал срещу Рома. Испанският вицешампион загуби с дузпи.

Бенитес отказа да отхвърли трансфер на вратаря Давид де Хеа от Манчестър Юнайтед, но заяви, че няма да позволи размяна с Рамос.

„Серхио е наш и е ключов за Реал – каза треньорът. – Искам да видя, че започва сезона с Реал. Мисля, че присъствието му е прекалено важно. Много уважавам Луис ван Гаал и знам, че футболният свят е интересен. Но Рамос остава при нас. Давид де Хеа не е футболист на Реал и няма да го коментирам. Трансферният прозорец е отворен и ние продължаваме да работим на него.”

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията