Комедиант засипа Блатер с фалшиви банкноти

„Това е за Северна Корея 2026”, взриви пресконференция Саймън Бродкин

Sportinglife
Sportinglife 19:05 ч., 20 Юли 2015
0
214
Getty Images

Британски комик влуди Сеп Блатер и взриви пресконференция на ФИФА в Цюрих, като засипа боса на световния футбол с дъжд от фалшиви доларови банкноти.

Саймън Бродкин, известен в ролята на Джейсън Бент в Англия, приближи масата на Блатер и му каза: „Това е за домакинството на Северна Корея за 2026-а”, след което извади две дебели пачки с банкноти и ги разпръсна върху швейцареца.

Блатер видимо побесня и извика охраната. На ризата на англичанина висеше и медиен бадж, така че явно той е успял да финтира системата за акредитиране на ФИФА.

Пресконференцията трябваше да отговори на въпроси за предстоящите избори в централата и бе първа след грандиозния скандал с арестите на 7 висши ръководители на ФИФА пак в Цюрих преди близо 2 месеца. Общо 14 футболни важни клечки отиват на съд в Щатите за корупция и пране на пари.

Бродкин е същият тип, който миналата година се появи на летище „Хийтроу” с костюм като на английските национали, снима се с тях на стълбичката на самолета и опита да отлети с отбора за Мондиал 2014 в Бразилия, но бе спрян от охраната.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията