Срамен спорт – епизод 35

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Васил Громков
Васил Громков 10:25 ч., 20 Юли 2015
0
786
GETTY IMAGES

Бона Сера, Сеньор Джизъс!

Древните римляни копнеят за вашия божествен автограф!

Кога ще татуирате отново Колизеума със стотинка?

И … ЧЕСТИТО! Вече сте пожизнен носител на титлата „Срамен спорт” – Първа Степен!

Уважаеми, мониторни читатели, турнето (шоуто) на Благо „Джизъс” Георгиев, трябва да продължи: египетски пирамиди, китайска стена, айфелова кула, пръстен на Сатурн, открит нужник в Столипиново … има толкова места за „татуиране” с инициали БеГе. Да бъдем ПАТРИОТИ!

Води ни, Благо, води ни!

И понеже днес все още не сме споменали думата ТЕНИС, ето я!

През отминалата седмица най-напред Цветана Пиронкова публикува снимка в "Инстаграм", как реже домати за спагети!

Тази топ-новина толкова развълнува спортната ни преса, че те я провъзгласиха за шеф Пиронкова, забивайки поредния пирон в слънчасалите ни мозъци.

Селекционерът на националния отбор Ивайло Петев пък се просълзи по своя идол Валери Божинов и изригна в словесен транс пред сръбските медии, наричайки Валерката „световна класа”. А „световната класа” му отвърна с поредна „класна” проява извън терена. „Последният банкомат на Николета” в дует с Бандаловски, постна клип в кола и надута чалга песен на Ивана, на която припяват. Така те добавиха за пореден път и думата „туземна” към „световната” си класа.

И понеже в древни времена, хората са пишели, дълбаейки букви върху каменни плочи, а днес единствен Благо Георгиев пише така, нека продължим с този „спортен” иконостас на нацията.

Отново горещи страсти се завихриха около футболиста плейбой Благой Георгиев. Върви слух, че бивш любовник на годеницата му Есмер Омерова го заплашва, че ще пусне порноклипче с нейно участие, ако не получи 50 хиляди лева.

Танцьорката с подутите джуки била снимана в доста разпорено видео преди няколко години, а Свети Благо подозира, че зад изнудването стои предишното гадже на Есмер.
Тя клетницата непорочна … по цял ден плачела, стояла си в къщи и едва намирала сили да иде до Колизеума, за да подава монетки на Благо, докато чегърта по камънаците.

Но да продължим с любовните трепети с „любов-неръждавейка”!

Ето я вълнуващата новина за около 8-хиляден път:

В светските среди се шушука, че сърцето на Николета Лозанова принадлежи завинаги на Николай Михайлов. Смята се, че двамата не са спирали да поддържат отношенията си - с тайни срещи, любовни съобщения, драматични разговори по телефона. Наскоро рогата на Валери го завели до ръчно написана бележка, адресирана до Никито.

Думите на хвърчащия лист били отправени към Николай и съдържали предварително подготвена реч, с която Лозанова настоявала, че ще сложи край на брака си с Валери, едва когато футболистът зареже Алисия. Тя обичала да репетира думите си, за да не се смути пред отколешната си изгора, защото обикновено пред него си гълтала езика.

Така е! Като свикнеш един път с употреба на Аутокю и край!

Питайте Слави от Учиндол, лесно ли му е!

През миналата седмица Русия най-накрая се отърва от темерута Фабио Капело. Разводът се реализира по взаимно съгласие, след една скромна компенсация от 930 млн. рубли (15 млн. евро). Същите резултати щеше да постигне и Вили Вуцов срещу 1000 евро на месец. Скъпи, Братушки, Краси Балъков е свободен, а той обожава да харчи самосвали с чужди пари. Само препоръчвам!

В тази връзка … Ха, на бас, че първият изгонен треньор в смехотворната А ПРОФЕСИОНАЛНА група ще е португалец? Ако търсите жокер, ще ви дам: веднъж въпросното лице е виждало снимка на Мауриньо. Отдалече и с бинокъл.

И отново национална гордост в „спорта”!

Българският кечист Русев показва талант не само на ринга, но и пред компютъра. Пловдивчанинът заедно с още няколко негови колеги си направиха импровизиран турнир по известната "Стрийт Файтър 4". Българинът показа превъзходство и размаза конкуренцията. После загубилият всичките си двубои трябваше да бъде целен с бейзболна топка в гърба.

Айде, сега … в гърба! Това си е класическа „гъзенка”, в случая практикувана от рунтави КЛОУНИ към категория „буфо-гладиатори”, предназначена основно за американци с ментални отклонения.

Важното е да сме „булгар, булгар” и да се пише по нещо!

Две страници и половина текст устисках, повече не мога и не издържам!

Това винаги е било по-силно от мен.

„Къде ли ВЕТРОВЕТЕ НА ЛЮБОВТА ще отведат най-нашумялата тенис двойка Мария Шарапова и Григор Димитров?”. Този чутовен въпрос зададе спортната ни преса преди няколко дни и де що има телесно окосмяване настръхна болезнено.

А допълнително (розово) масло в огъня наля самата ни свидна снахичка Наша Маша, която заяви, че искрено желае да посети родината на приятеля си, като сподели и за желанието си да създаде семейство.

Поне това прочетоха между ревовете, буквите, мастилото и молекулите, жадните ни „спортни сватбари” из напечените редакции.

"Обичам да изучавам света и съм чувала страхотни неща за България. Всяко посещение за първи път е специално и аз го очаквам с нетърпение. Бих искала да имам семейство. Но не желая да се впускам в този етап от живота, докато не съм напълно готова за него".

Тази драма трябва вече да има развръзка! Дори с цената на това, в някоя слънчева утрин да видим Маша Шарапова как дълбае нещо (!?!?) с ракета за тенис, между краката на Мадарския конник.

Толкова за днес!
К*Р = THE END

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията