Пътят отново отведе Карлито на "Бомбонера"

50 000 приветстваха Тевес

Sportinglife
Sportinglife 10:25 ч., 14 Юли 2015
0
711
GETTY IMAGES

В Аржентина обичат звездите си и никога не ги забравят.

Грандиозно посрещане устроиха феновете на гранда Бока Хуниорс на завърналия се в отбора нападател Карлос Тевес.

Карлито постигна големи успехи с Ювентус, преди месец и половина игра финал в Шампионската лига със "старата госпожа", бе от най-почитаните в отбора, но сърцето го теглеше към "Бомбонера".

А там над 40 000 заеха места по трибуните на митичния стадион, за да изпеят песните си за отбора и Тевес.

Сред тях бе и великият Диего Марадона, който развя специално направено за събитието знаме, с което по-късно Карлито обиколи стадиона.

"Сърцето ми ще експлоадира от щастие! Благодаря, че не се уплащихте от студа и дойдохте да ме посрещнете. Пак съм у дома", написа Тевес в Туитър.

"Чувствам се в най-добрата си форма. На 26 или 27 години бях по-дебел от всички, сега съм в перфектно състояние - физически и психически", каза 31-годишният Тевес на пресконференцията.

Нападателят започна кариерата си в Бока, след което игра последователно в Коринтианс, Уест Хем, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Ювентус.

Последният клуб на аржентинеца - Ювентус, получи в замяна на Тевес младата надежда Гуидо Вадала, който ще играе като преотстъпен в Юве до 2017 година, след което италианците имат опция да го закупят за 9.4 милиона евро.

В Бока Хуниорс Тевес ще облече легендарната фланелка с номер 10, носена преди това от Диего Марадона и Хуан Роман Рикелме.

Феновете с нетърпение очакват дебюта на Тевес, който се очаква да бъде този уикенд у дома срещу Килмес.

"Той е футболистът на народа", заяви Марадона за Карлос, а опашките от феновете на Бока се извиха още от 9 часа сутринта пред стадиона.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията