Срамен спорт – епизод 33

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Васил Громков
Васил Громков 10:30 ч., 06 Юли 2015
0
855
Lap.bg

А как безгрижно започна отминалата срамноспортна седмица!

Григор Димитров беше е в отлично настроение преди началото на третия за сезона турнир от Големия шлем - "Уимбълдън". Той дори си намери нова партньорка за лудории.

Невръстната 16-годишната британска тенисистка Кати Суан се заплесна по „плочките” на Нашо Гришо и двамата си направиха смешна фотосесия с перуки. Еххххххх, Машо, Машооооо! Старост – нерадост. Младите палавеят ли, палавеят.

Кой знае къде са си менкали „покемони” и са си играели на „Барби и Кен”?

Но да се пренесем към светския живот на супер-мега-гига-хипер звездите у нас. Има думата многоуважаваната СПОРТНА преса:

С многобройна охрана Ники Михайлов празнува рождения си ден в "Бедрум" на Слънчев бряг с повече бодигардове, отколкото имаха останалите гости на култовото заведение.

Телохранителите бдително следяха кой се приближава до масата на рожденика и не пускаха навлеци и досадници до него.

Ники бе в компанията на половинката си Алисия и няколко други приятели. Те се забавляваха в до към 2,00 през нощта, а после отпрашиха към дискотека с чалга.

Оф, това момче не беше ли футболист едно време или аз нещо бъркам?

Дали пък не се пръкна нова професия „мутролист”?

Защитникът на "Рома" Ашли Коул пък стана за резил на Острова, след като го наби жена. Коул си намери майсторката в елитен лондонски бар.

Смлатила го „плейбойката” Карла Хоуи, която му праснала три бързи шамара, като му разкървавила устата. Ашли Шпагата преди време обладавал уж тайно сестра й Мелиса Хоуи, и сега взел да й държи сметка, че му е разбила брака с английската Николета Лозанова – Черил Коул.

Слабак! У нас преди години имаше една „звезда” Орлин Орлинов.

Този как трепеше манекенки, не е истина просто. Правеше им фейсовете на лютеница „Хорце”, а не като женчото Ашли!

И пак в изтрещялата Англия, точно заради тенис-турнира „Уимбълдън”, се наложи да назначат специално полицейско звено, наречено „сексполиция”.

Без майтап! След като хиляди фенове се трупат там по време на турнира, разпъват палатки, наливат се с огнени води и се чукат като зайци, цели тумби секс-полицаи са ангажирани да ги пазят от грехове.

Ето защо значи Наш Гришо се снимал с перука с онази малолетната! Да не го хване сексполицията. Какво тук значи някакъв си тенис?

И още срамни новини от тревния тенис в „Уимбълдън”. Гаден черен сутиен опорочи вековната традиция на бялото (тенис) братство в Ю Кея!

Световната номер 12 Южени Бушар се появи с черен сутиен на първия си мач от турнира и предизвика смут в иначе безкрайно моралните инглиши.

Канадката заяви, че никой не я е запознал с правилата. "Не знаех, че трябва да съм изцяло в бяло. Никой не ми е казал. А и бельото част от екипировката ли е?", сопна се Бушар.

„Бельо, бельо, бельо ... какво беше това???”, би се замислила сериозно Николета Лозанова при тази новина.

Отиваме пак в спортните зали у нас. Разбирай – ЧАЛГОТЕКИТЕ!

Националният отбор по волейбол от игрите в Баку, който издрапа до финал, отпразнува постижението си типично по нашенски. Сребърните медалисти решиха да разпуснат в столична чалготека.

Сред селфита и автографи със закоравели чакаракейци от столичния чалга-елит и ориенталската романтика на най-популярното подобие на „музика” в страната, съчетана с водка, уиски и наргиле.

Разбираемо, медиите изпаднаха в транс от тази епохална новина и я раздуха подобаващо с изтънчени подробности:

Диджей Теди Джорджо (заслужил глашатай на чалга-НЕкултурата) бе затрупан от искания на девойки да поздравят спортистите. Неприлични предложения и скромни желания обсипаха волейболистите ни.

Докато танцьорките на клуба в "Студентски град" налазиха по сребърните медалисти, новата звезда в отбора Велизар Чернокожев, демонстрира убийствен баланс с чаша уиски на челото и получи аплодисменти.

Хубаво е когато се възраждат древните родни кръчмарски традиции при кючек с пълна чаша върху потното и морно чело! Предполагам, че тази небивала „веселба” е продължила и със сервиси със салфетки, под маанетата на Новият Крал на Чалгария – Фики Безкракий ...

И преди да отскочим до изкукуригу-кудкудяк Дядо Сеп Блатер, само за миг да погледнем в дневника от миналата седмица, какви ги свърши Григор Великолепний.

Ха! Някакво Гаске го отнесло с 3 на 0 сета на „Уимбълдъна”!

Голяма работа! 2-3 селфита с перука, плюс още 2-3 с главата надолу в лондонското метро и всичко е забравено. Всички знаем, че това с тениса е между другото. Истината е в лайковете!

„Чист съм и ще отида в рая!”, отсече прадядо ви Сеп Блатер през миналата седмица. Ами, хайде де, ходи в този Рай и ни остави на мира! То с толкова милиони в Рая на Рая ще идеш, а Стефан Вълдобрев нека си пее, че „Този Рай води в Ада”.

Ама, Блатер продължи с откровенията:

Ставам в 5.30 ч. сутринта, пускам радиото и започвам да танцувам. Мога да правя и упражнения, но предпочитам да се движа в ритъм.

Абе, к’во им става на тия пенсионери, като наближат 80 години?

Става да танцува в 5 и половина!?!?

Но какво ли се чудя, моя дядо пропуши на 92 години!

Да беше станал и президент на ФИФА поне, ама .....

Но друга новина разтърси срамноспортната минала седмица!

Наша Естер ще е без сутиен на сватбата с Благо Джизъса!

О, Господи! О, Боже! О, Благо! О, Джизъс!

Абе, тези да не се женят на „Уимбълдън” случайно, че там нали не даваха с черни сутиени! Омерова да види там джуките с какво ще препаше, че там са големите кубици при нея.

А иначе пиарът си върви и тръби, че само воалът към роклята на булката ще струва скромните 10 000 долара.

Нали ви е ясно, че в следващите месеци просто мира няма да имаме от Благо Иконостаса и неговата Дева Мария? Амин!

А вместо да заплаче засрамено, пак заради пустия му „Уимбълдън”, Наш Гришо взе, че покори ... MTV! Да, бе! Без майтап!

Българинът Григор Димитров попадна в престижната класация на MTV за най-сексапилни живи мъже на планетата. Интересното е, че Гришо задминава звезди на световния шоубизнес като Брад Пит, Джъстин Тимбърлейк, Дейвид Бекъм.

Е, Убавото си е Убаво! Дори и с перука! Дори и с главата надолу в поза изтрещяло шимпанзе! С тенис не се получиха нещата, ама дайте да пазим Гришо поне за разплод! Че Коко Динев не смогва сам ...

И да свършва този „Уимбълдън”, че само срамотии покрай него!

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията