Никой не иска Марио Балотели

Ливърпул се надява на оферта за скандалния нападател

Sportinglife
Sportinglife 09:05 ч., 01 Юли 2015
0
766
Getty Images

Ливърпул вече дори не се надява – Марио Балотели може да остане в отбора до края на договора си. Скандалният нападател е в трансферния списък, но никой клуб не е проявил интерес да го купи. Въпреки че цената му ще е доста по-малка от 16-те милиона, които Брендън Роджърс даде миналото лято на Милан за Марио.

Балотели все още е на 24 години, но е известен с постоянните скандали, които вдига.

Като например да вземе от Стивън Джерард топката и да бие дузпа. Да даде 1000 лири в местен пъб и с тях да почерпи по няколко напитки всички гости. А в Италия го познават като човека, който нахлу в женски затвор, защото му било интересно да види как е.

Президентът на Сампдория Масимо Фереро даде надежди на Ливърпул, че ще се оттърве от тази тежест.

Преди месеци босът каза, че в неговия отбор може да се види истинският Марио. Обаче треньорът Валтер Дзенга, легендарен вратар на Италия, бързо охлади страстите.

Наставникът категорично отказа да вземе Балотели в състава си.

Ливърпул сега се надява на Турция. Грандовете Галатасарай и Фенербахче обичат подобен тип звезди.

Но Балотели не е Дидие Дрогба, който се превърна за две години в икона на „Тюрк Телеком Арена”. Дори край Босфора се притесняват, че Марио е прекалено луд, за да им свърши работа.И по-вероятно е да си навлекат неприятности с подписа му.

След 24 мача и 4 гола във всички турнири (един срещу Лудогорец в Шампионската лига) Балотели вероятно ще си остане собственост на Ливърпул. Така поне обяви ексцентричният мениджър Мино Райола.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията