Срамен спорт – епизод 31

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Васил Громков
Васил Громков 09:55 ч., 22 Юни 2015
0
725
Getty Images

Момент само да проверя от кое ЦСКА съм в следващия един час и започваме със „Срамен спорт”!!! Ааааа, падна се Лупито! Ами, сори, този текст ще е шмекерски. По Остап Бендер.

"Пакет цигари снощи ПИХ!". Да бе, няма грешка!

Спортистите... и най-вече футболистите, взеха да се напиват безпаметно от няколко кутии с цигари. Поне това се случи на младата звезда на Астън Вила - Джак Грийлиш, който бе заснет в безпомощно състояние в испанския курорт Тенерифе. Папараци снимаха младата надежда на английския футбол легнал на пътя мъртвопиян, а до него се виждат няколко кутии с цигари.

Алкохолна напитка "Никотин"! За това и Цар Киро не се беше сетил досега!

Става още по-страшно обаче. ФБР погна и "Найк" за корупция през отминалата срамноспортна седмица. Изплуваха вести, че един скромен подкуп от 40 милиона долара "убедил" Бразилия да смени спортната си екипировка.

Пилеят пари за глупости, вместо с тези долари да си направят 6-7 ЦСКА-та. Ама така е като си нямат Лупи в "Найк".

Но да се върнем в меката (и твърдата) на Срамния спорт, наречена У НАС!

Понеже модната икона Гришо взеха да я бият на почивки и параолимпийци вече, родните медии го закършиха и решиха да вкарат любовна драма в идилията на ГришоМашо.

Що й трябваше на румънската тенисистка Андреа Муту да казва, че: "Шарапова би трябвало да се чувства поласкана, че е с такъв мъж, самият той е комплимент за нея."

И като се почна: Тази му се предлага! Тази едва ли ще чака втора покана при интерес на Григор към нея! Тази ни взе най-скъпото! Тази ни изгони Машото!

Пълно изтрещяване както винаги!

Да пращат този Гришо в А окръжна група, че ще влезе в лудница заради него половината нация.

Някъде по това време, докато Германия отнасяше Гибралтар със 7:0 селекционерът Йоахим Льов, при 4:0 изненадващо извади пиличка и си оправи маникюра. След мача Йоги невъзмутимо обясни: "Не съм проявявал неуважение, просто ми се беше отчупил нокътят!".

А представяте ли си, ако след година-две и Благо Джизъса стане треньор?

Резервната скамейка ще е във формата на солариум. Благо ще лежи в него, а няколко миски ще го обгрижват. Една ще му ноктите пили, друга ще му гела маже, трета ще му снага татуира, четвърта ще му молитви шепне, а пета ... ме е срам да ви кажа!

Така, че бъдете по-снизходителни към Йоахим Льов! Не знаете просто какво ни чака!

Подобно на Благо Джизъса нападателят-партизанин Валери Божинов също е решил да се обърне към вярата.

Няколко дни след като се снима в чалготека, Божинката се щракна за здраве и в манастира "Свети Мина" край София.

„На тази Света Мина, ще й издера очите!” – би изсъскала Света Николета.

Кристиано Роналдо отказа да играе в приятелския мач между Португалия и Италия, като отсвири сънародниците си и заяви, че иска да си почине. Евентуално с екскурзии по чалготеки и манастири. Това ще доведе до сериозната санкция от 400 000 евро.

Голяма работа. На този майка му ходи с по 50 000 евро джобни за „тик-так” и сладолед.

Чакайте да видя какво става с ЦСКА-то. Ааааа, щели да играят в "А" група без да се зачитат точки за класиране.

Това е старо! Кофти дилър. Продължаваме напред...

И докато чакаме мега-концерта на националната хремава звезда Джорджано, да видим как се правят спортни кОпони.

Сесил Каратанчева реши да разпусне. След загубата си в два сета от австралийката Кейси Делакуа софиянката се прибра в България и се раздаде на мощен купон в столично заведение.

Тенисистката се оказа голяма фенка на фолк певицата Галена, която имаше участие в заведението. Чувствата им се оказаха взаимни, тъй като дивата поздрави спортистката и я покани да потанцува с нея. Двете полудуваха заедно за кеф на посетителите на заведението.

Тия двечките май вече си ходят сериозно! Да живее спортната чалга!

А една непотвърдена новина изправи на нокти спортната ни нация през миналата седмица. Ето я: Алисия и Ники Михайлов са отново заедно и в момента са на романтична почивка в Гърция, твърдят техни близки. На плажа, при залез слънце и под звуците на нежно пиано националният вратар е предложил брак на певицата.

Веднага след като полулегален сайт разпространи това жизненоважно инфо, последва разследване от ен-броя частни детективи: Преди пет дни Алисия замина на участие в Лондон, а два дни по-късно Михайлов постна клипче как пътува за Гърция. Мистериозна дама снимаше футболиста, докато пееше гръцки песни, и сега се твърди, че тя всъщност е била именно Алисия. Двамата са се сдобрили преди два месеца, предполагат техни близки. Други пък подозират, че никога не са се разделяли и всичко е било за пред медиите.

Покъртително. „Дързост и срамота”. Не е далече денят, в който трябва да има референдум, за да се реши, ще се сдобряват ли тези или не?!?

Но това не е всичко! Валери Божинов и Николета Лозанова също са се сдобрили.

О, Боже! Дайте ни поне минутка за свеж въздух! Човек няма време да провери от кое ЦСКА е в момента! Да видим все пак: Този слух тръгна след появата на снимка във фейсбук, на която Николета е положила ръка върху тялото на футболиста. Но тя побърза да пoяcни пoд фoтoca, чe с Baлepи нe ca зaeднo, a тoвa билo пpocтo пoдкpeпa oт нeйнa cтpaнa зapaди нoвия тpaнcфep нa бившия й в "Партизан". Иначе били в oтлични oтнoшeния - въпpeки paзвoдa.

Крайно време е за тези четиримата да се пусне сериал по Нова ТВ в 300 епизода, да се напише книга от Емил Конрад и да ги включат в 12 месечен ВИП-МЕГА-ГИГА-ХИПЕР Брадър по всички ТВ канали, а Диема Спорт да вдигне цената от 4 на 404 лева.

Сменяме темата. Как се гони национален селекционер по футбол от поста му?

Питайте руснаците. Фенове на сборная вече са започнали инициатива за събирането на 21,4 милиона евро, колкото е неустойката на италианеца Фабио Капело по договора му до лятото на 2018 година. Те даже са регистрирали сайт на име Fabio go home (Фабио, махай се).

„Как не се сетиха и мен така да ме изгонят!” – сигурно се вайка Лупи Томов в момента. Стойчо Младенов също. И много други подобни ...

За сведение на „Диема Спорт”, най-якото футболно първенство е в... Естония. Ориентирайте се, докато е време.

Там се играе до последно. В това се убедиха бездарниците от Виртсу - градче с около 500 души. Местният тим падна с 0:36 от "Инфонет" в срещата от турнира за Купата на Естония. Първото полувреме вървяло добре - само 0:13, но през втората част станало страшно, като някой си Тревор Ели вкарал цели 10 гола.

Сега светна ли ви какво ще се случва, ако ЦСКА отиде в А окръжна?

Между другото нещо им загубих следите. Възможно е всеки мач да играят в различна група, за да объркат съперниците.

Припознаване, припознаване, припознаване...

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията