Ще вкара ли гол ЦСКА?

Не успеят ли и в Ловеч, „червените“ влизат в петия месец

Sportinglife
Sportinglife 12:20 ч., 24 Апр 2015
0
381
Lap.bg

Литекс - ЦСКА

Ще вкара ли ЦСКА официален гол през 2015 година? Това май е единственият въпрос пред „червените“ преди гостуването на Литекс. Мачът дълги години е страхотно дерби. В последните даже ЦСКА е тотален доминант. Но сега отива към Покрития мост със свито сърце. ЦСКА е дестабилизиран и управленски, и спортно-технически. Ако не успее срещу Литекс, уникалната серия ще продължи в пети месец – май. Седем мача поред ЦСКА не успя да се разпише, записа пет загуби и две ремита. Никога не е помнена такава криза.
Литекс се цели в Лига Европа и това е поставената задължителна цел пред Красимир Балъков. Вероятно именно ЦСКА ще е конкурент за мястото.

Прогноза – 1 и над 2,5
Мачът е в неделя от 20 ч по Диема спортно-технически

Точните прогнози на Спортинглайф от миналия кръг

Лудогорец – Литекс 1 и над 2,5 (3:1)

ЦСКА – Локомотив (Сф) под 2,5 (0:1)

Хасково – Марек под 2,5 (1:0)

Левски – Локомотив (Пд) 1 и над 2,5 (5:0)

Черно море – Славия под 2,5 (1:1)

Локомотив (Сф) – Ботев

Домакините са откритието на 2015 година. Те не са загубили нито един шампионатен мач, а в понеделник си тръгнаха с победа и от стадион „Българска армия“. Целта пред Локо е да играе в Лига Европа и отборът е фаворит от всички конкуренти. Ботев е може би най-слабият тим в първата шестица и се забавлява в двубоите си.

Прогноза – 1 и под 2,5
Мачът е в неделя от 17 ч по Диема спорт

Берое – Лудогорец

Берое успя да победи шампиона за купата на България на свой терен, но след това отпадна. Тимът на Петър Хубчев не е загубил апетити и шансове за участие в Лига Европа, но трябва да трупа точки. Лудогорец не е особено убедителен през 2015 година, но титлата изглежда в кърпа вързана. Шампионите вече спечелиха веднъж с 4:0 в Стара Загора през сезона.

Прогноза – Х и над 2,5
Мачът е в събота от 20 ч по Диема спорт

Локомотив (Пд) – Черно море

Това е един от последните важни мачове за „смърфовете“. Успее ли Локо да спечели, мястото му в „А“ група и през следващия сезон остава сигурно. Черно море се интересува единствено от финала за купата на България. До него варненци трябва да удържат преднина от 5:1 именно срещу Локо следващата седмица. В Пловдив признаха – купата не ги интересува повече, само първенството е важно.

Прогноза – Х и под 2,5
Мачът е в петък от 20 ч по Диема спорт

Марек – Левски

В Дупница Левски загуби две скъпоценни точки, които можеха да се окажат изключително важни за битката за първата шестица. Сега Марек вече почти няма шансове за спасение и това е поредният мач без значение. Левски ще се стяга единствено за домакинството на Лудогорец в полуфинала за купата на България.

Прогноза – 2 и под 2,5
Мачът е в събота от 17 ч по Диема

Славия – Хасково

Победа на „белите“ ще узакони отпадането на Хасково. Никой не мисли, че може да се случи и нещо различно. В редовния сезон през 2015 година Славия разгроми съперника с 4:1 като гост. Вероятно сега ще е същото.

Прогноза – 1 и над 2,5
Мачът е в понеделник от 17 ч по Диема спорт

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията