Ван Зант срещу Хериг в мача на блондинките

Пейдж Ван Зан е новата звезда на UFC

Sportinglife
Sportinglife 13:50 ч., 18 Апр 2015
0
2391
GETTY IMAGES

Новата суперзвезда от UFC Пейдж Ван Зант се появява за първи път в основната карта на шоуто UFC on Fox 15 тази нощ.

Нейна съперничка ще е далеч по-опитната Филис Хериг, а при появата им една срещу друга на промоцията на боя припламнаха искри.

Пейдж е само на 21 и само с пет битки на колана си, но е сочена за една от големите надежди на UFC.

Преди няколко месеца блондинката подписа индивидуален спонсорски договор със спортния гигант Reebok. Финансови подробности не се съобщиха, но се смята, че контрактът е доста мащабен.

В прав текст

Единственото, което се върти в главата ми е да победя. А след това да мисля докъде може да ме отведе това лудо пътешествие.

Ван Зант нашумя в края на миналата година, когато дебютира в UFC. Филис Хериг обаче предупреди съперничката си, че я чака тежка битка.

"Мисля, че съм по-агресивна от Пейдж, по-технична съм, по-силна съм и съм по-атлетична от нея. Така че вярвам, че ще бъда в състояние да спечеля боя", заяви Хериг.

"Радвам се, че има интерес около Пейдж, защото след като я победя, ще е още по-сладко, а хората ще ме уважават повече", добави тя.

И Филис има защо да завижда на опонентката си.

Пейдж първоначално подписа с новосформираната 115lb дивизия и бе избрана да участва в Ultimate Fighter, но по това време още не бе навършила пълнолетие (21).

Но вече влиза в законовата рамка. "Това е направо нереално. Дори само фактът, че съм част от UFC е огромен опит и предизвикателство. Това е благословия от Бог и аз мисля, че приказката ще продължи много дълго време."

"Много съм развълнуван преди боя с Филис. Единственото, което се върти в главага ми е да победя. А след това да мисля докъде може да ме отведе това лудо пътешествие", казва Пейдж.

Тя има възможност да стане най-младият UFC шампион.

Рекордът се държи от Джон Джоунс, която сложи короната на 23 години през 2011-а.

"Очевидно е, че това ще бъде огромно постижение и че ще бъде страхотно. Опитвам се обаче да не мисля за това и се опитвам да не се фокусирам върху рекордите."

"Желанието ми е да побеждавам постоянно. Независимо дали става въпрос за титла или малко шоу. Искам да дам на ринга възможно най-доброто, на което съм способна."

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията