Суарес: Не се срамувам да призная, какво съм правил за чиния с храна

Звездата на Барселона е вървял 20 км, за да се срещне с любимата си

Sportinglife
Sportinglife 09:15 ч., 18 Апр 2015
0
34626
Getty Images

Луис Суарес направи страхотен полусезон с Барселона, а тв канал в родния му Уругвай излъчи ексклузивни кадри с разкази на него и съпругата му София.

Двамата открехнаха вратите на личния си живот за подробности от всички трудности, през които са минали, а Луис разкри и факти от тежкото си детство.

Какво мислят за него Иниеста, Масчерано и Меси

Иниеста: "Луис е невероятен човек. Имах късмета да се запозная с него преди да дойде в Барселона, да си поговорим и да споделим опита си. Щастлив съм, че сега сме съотборници."

Масчерано: "Той постоянно ми напомня, че веднъж ме изгониха за шпагат, който направих срещу него, но се разбираме страхотно. Харесва му битката на терена, както и на всички нас. Понякога по време на пътувания играем бордови игри, но Луис е ужасно слаб."

Лионел Меси: "Луис беше малко нервен в началото, но вече се вписа перфектно."

Денят, в който София заминава за Барселона

Младите влюбени се изправят пред жестоко изпитание в деня, в който тя трябва да замина за Барселона, където семейството й се пренася да живее. Ето какво си спомня Луис за раздялата им тогава:

"Когато София ми каза, че се мести в Барселона, ситуация беше наистина сложна, както за нея и семейството й, така и за нас двамата. Нямах достатъчно пари, за да я последвам в Испания. Бяхме толкова млади, а трябваше да се разделим. Плакахме цялата нощ преди тя да замине. На следващия ден имах мач, но за малко да го пропусна, защото лежах в леглото и още не можех да спра сълзите си. Прелиствах едни тетрадки, които София ми беше оставила. Тогава брат ми дойде и ми помогна да стана от леглото, за да успея да отида на мача."

Задържат го на границата при първото му пътуване до Барселона

Луис се среща с бъдещата си съпруга, когато е на 15 години, а тя - на 12. Година след това, София и семейството й се преместват в Барселона. Тя му обещава да го посещава, но той няма достатъчно пари да го направи. Докато един ден...

"Намерих начин да си купях билет за полет до Барселона, а брат ми ми даде малко пари. Около 40-50 евро. Пътуването беше ужасно дълго... Загубих се, задържаха ме на граничния контрол. Бях на 16 години. Носех само една бяла тениска върху гърба си и една малка раница. Нищо повече. София ме чакаше на летището и знаеше, че самолетът ми е кацнал преди повече от два часа, но аз още не се бях появил.

Полицаите започнаха да ме разпитват къде ще ходя и какво ще правя в Испания. Казах им, че съм дошъл, за да видя приятелката ми. Не знам защо, но в този момент от носа ми потече кръв. Тогава ме питаха с кого живее моята приятелка. Отговорих, че е при родителите си. От самолета видях няколко планини и плажове, така че добавих, че искам да отида на плаж и планина, докато съм в Испания. Отвориха раницата ми за проверка и намериха вътре пакет, който една от лелите на София ми беше дала и върху него имаше адрес и телефон. Извадих жесток късмет.

Три или четири часа, след като кацнах, полицаите се обадиха на бащата на София, но той работеше. После звъннаха на майка й и тогава всичко се подреди. За приятелката ми обаче тези часове са били още по-кошмарни. Докато полицаите са ме разпитвали, тя е обиколила всички терминали на летището, за да ме търси. До момента, в който аз и бялата ми тениска не се показахме от един от изходите."

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията