В Разград ще стане страшно

Обвиненията и декларациите между Лудогорец и Литекс могат да взривят двубоя

Sportinglife
Sportinglife 08:40 ч., 17 Апр 2015
0
656
Lap.bg

Лудогорец - Литекс

В неделната вечер в Разград ще е напечено до червено. Лудогорец приема Литекс, а домакинска победа би означавала вече почти сигурно подпечатване на четвъртата поредна титла.

Мачът на терена обаче не е най-основното. През миналата седмица Кирил Домусчиев каза, че Литекс е играл приятелски мач срещу Ботев при победата с 1:0. От Ловеч отвърнаха с декларация, която надмина с много допустимия добър тон. През 2015 година Литекс вече победи Лудогорец с 1:0 у дома за първенство.

Но катастрофира с 0:5 за купата в Разград (0:0 в първия двубой). Сега и двамата собственици Домусчиев и Гриша Ганчев ще надъхат отборите си за победа на всяка цена.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 20 ч по Диема спорт

Точните прогнози на Спортинглайф от миналия кръг

Литекс – Берое Х и под 2,5 (1:1)

Локомотив (Сф) – Лудогорец Х и под 2,5 (0:0)

Черно море – Хасково 1 (2:0)

Славия – Левски под 2,5 (1:0)

ЦСКА – Локомотив (Сф)

Никога в историята си ЦСКА не е стигал до шест мача без вкаран гол и победа, но серията вече е факт. Всичките проблеми на „червените” започнаха със загубата от Локо – 0:2 в първия пролетен кръга.

Ако и сега не спечели, ЦСКА има съвсем реален шанс да губи почва в битката за място в Лига Европа. А ако Литекс успее да победи Лудогорец предния ден, до успех на „червените” в понеделник ще ги доближи на три точки от върха. Локо пък няма загуба в първенството през 2015 година, а в миналия мач направи 0:0 с Лудогорец.

Прогноза – 1 и под 2,5

Мачът е в понеделник от 20 ч по Диема спорт

Ботев – Берое

В миналия кръг Ботев се ядосваше, че не спечели на „Българска армия”, а Берое – в Ловеч. След ремитата и двата тима се нуждаят от победа. Берое има повече да се реваншира пред феновете си, защото загуби с 1:4 преди два кръга у дома от Локомотив (Сф) и още е без победа във втората шестица.

В нея стартира с 0:0 срещу ЦСКА. Дербито на Тракия в Коматево със сигурност ще предизвика много емоции и по трибуните. Берое е без наказания си вратар Благой Макенджиев.

Прогноза – 2 и над 2,5

Мачът е в събота от 17 ч пряко по Диема

Хасково – Марек

Дербито на дъното в елита едва ли може да помогне на някой от съперниците. Марек все пак има шанс да изплува, но трябва да победи на всяка цена. Хасково е прекалено далеч от спасителната сламка и доиграва сезона.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в петък от 17 ч пряко по Диема спорт

Левски – Локомотив (Пд)

Мачовете във втората шестица видимо са досадни на Левски и отборът мисли само за ревашна за купата срещу Лудогорец следващата седмица. В миналия кръг Локо взе първа победа през 2015 година в първенството – 4:0 срещу Марек.

Мартин Камбуров много пъти е вкарвал на „Герена”, но този път превъзходството на „сините” изглежда явно.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в петък от 20 ч по Диема спорт

Черно море – Славия

Славия се радва на 1:0 над Левски в миналия кръг, а „моряците” трудно спечелиха срещу Хасково у дома – 2:0. Черно море все пак може да гони Левски за първото място във втората шестица. Славия не неубедителен като гост.

Прогноза – 1 и под 2,5

Мачът е в неделя от 16,30 ч пряко по Диема спорт

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията