Валенсия покори „Камп Ноу” миналия сезон

Барселона трябва да спечели на всяка цена, за да държи Реал на дистанция

Sportinglife
Sportinglife 08:20 ч., 17 Апр 2015
0
401
GETTY IMAGES

Барселона - Валенсия

През миналия сезон Валенсия спечели първата си победа от 15 гостувания на „Камп Ноу” – 3:2. С този мач спря серия на Барселона от 31 мача без поражение. В миналия кръг Барса пропиля преднина от 2:0, за да завърши 2:2 като гост на Севиля.

Така Реал се доближи на две точки. През този сезон Барса вече има две загуби на „Камп Ноу”. Валенсия е в серия от пет поредни мача без поражение на чужд терен. Футболисти на Барса са били хванати в засада точно 100 пъти – рекорд в Примера.

Само срещу Валенсия и Осасуна Лионел Меси три пъти е правил хеттрик. У дома Барса не е правил реми през сезона. Валенсия не е губил от 10 кръга.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в събота от 17 ч по F+

Точните прогнози на Спортинглайф от миналия кръг

Севиля – Барселона над 2,5 (2:2)

Реал – Ейбар 1 и над 2,5 (3:0)

Еспаньол – Атлетик под 2,5 (1:0)

Реал Сосиедад – Депортиво Х (2:2)

Кордоба – Елче под 2,5 (0:2)

Валенсия – Леванте 1 и над 2,5 (3:0)

Леванте – Еспаньол

Леванте загуби само едно от последните девет домакинства срещу Еспаньол. Отборът спечели последните четири. Леванге загуби последните две домакинства през сезона. Еспаньол не е губил от пет кръга. Леванте няма реми от 13.

Прогноза – 2 и над 2,5

Мачът е в петък от 21,30 ч

Депортиво – Атлетико

Депортиво има само една победа в последните 12 мача с Атлетико. В последните шест дуела тимът от Ла Коруня не е вкарал гол, а е получил 14. Депортиво от девет кръга няма успех през сезона. Атлетико е непобеден в осем. От 12 домакинства Депортиво няма успех срещу тим от Мадрид.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в събота от 19 ч по F+

Реал – Малага

Малага никога не е побеждавал в Примера на „Сантяго Бернабеу”, има само две ремита.Най-голямата загуба на Малага е от Реал – 0:7 – с хеттрик на Кристиано Роналдо и два гола на Карим Бензема. Треньорът Карло Анчелоти е в най-дългата си серия без загуба у дома – 12 успеха и едно реми. Съдията Висанти Гаридо свири и първия мач през сезона между съперниците, тогава изгони Иско от Реал. Малага е в серия от три поредни загуби при гостувания, в които не вкарва гол. Реал не е правил реми от шест кръга.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в събота от 21 ч по F+.

Атлетик – Хетафе

Атлетик е в серия от три поредни победи над Хетафе. Последните шест домакинства в Билбао срещу съперника показват – две победи на Атлетик, две на Хетафе и две ремита. Баските не са губили у дома от четири кръга. Само в 7 мача Атлетик са вкарали два или повече гола. Хетафе не е правил реми като гост от 7 двубоя.
Прогноза – Х и под 2,5
Мачът е в събота от 23 ч

Райо Валекано – Алмерия

Райо спечели два от три мача срещу Алмерия в Примера. В миналия кръг за четвърти път Райо Валекано допусна шест гола (1:6 от Селта). Алмерия никога не е печелил като гост срещу мадридски съперник. Райо е в серия от 29 мача без равенство. Най-дългата подобна серия е на Спортинг (Хихон) – 34 двубоя през 2009 г. Алмерия спечели срещу Гранада в миналия кръг и спря серия от осам мача без успех.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 13 ч

Гранада – Севиля

Ако Севиля победи и Малага загуби от Реал на „Бернабеу”, то „севилските бръснари” ще са и на теория в европейските турнири. Гранада загуби последните четири двубоя срещу този съперник. Севиля е непобеден от седем кръга. 16 различни футболисти са вкарвали голове за тима през сезона. Севиля не е губил от отбори, които са под седмо място, но не е правил реми на чужд терен.

Прогноза – 2 и над 2,5

Мачът е в неделя от 18 ч пряко по F+

Виляреал – Кордоба

Това ще е първото гостуване на Кордоба срещу Виляреал в Примера. Първият мач през сезона завърши 2:0 за „жълтата подводница”. Виляреал не е печелил от пет кръга и това е най-лошата серия от 2012 година. При това в тези мачове отборът вкара само веднъж от дузпа. Кордоба не е печелил от 13 кръга. Отборът е вкарал само два гола с глава. Виляреал не е правил домакинско реми.

Прогноза -1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 20 ч пряко по F+

Ейбар – Селта

Селта никога не е гостувал на Ейбар в Примера. Ейбар не е губил последните седем мача срещу тима от Виго в първа или втора дивизия. Малкият тим има една победа в последните 13 кръга. От десет опита Ейбар не е правил реми у дома.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 22 ч пряко по F+

Елче – Реал Сосиедад

Реал Сосиедад не е губил нито един от последните 10 мача с Елче. Но баските са спечелили само едно от последните седем гостувания на този съперник. Елче има само една победа от последните пет кръга. Реал Сосиедад има само една победа от 16 гостувания. От седем мача Елче не е правил реми у дома.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в понеделник от 21,45 ч

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията