Какво си поръчва Джеръми Кларксън зад кулисите

Бира, джин, McDonald’s...

Sportinglife
Sportinglife 15:00 ч., 01 Апр 2015
0
808
GETTY IMAGES

Поведението на вече бившия водещ на популярното тв предаване Top Gear Джеръми Кларксън – в ефир и зад кулисите, редовно създаваше проблеми – на него, на началниците му, дори и на ВВС.

И в крайна сметка Кларксън беше уволнен, след като стана ясно, че е ударил един от продуцентите на шоуто след края на тежък снимачен ден в хотел в Нюкасъл заради информацията, че ресторантът е затворил и има проблем с вечерята.

Шумът около раздялата на Кларксън с предаването поутихна, но все още не се знае дали и как Top Gear ще продължи без него, както и каква ще е съдбата на другите двама водещи Ричард Хамънд и Джеймс Мей.

Разследване на английския вестник The Daily Mail извади на бял свят какви са били изискванията на „примадоните” Кларксън, Мей и Хамънд за изпълненията им на живо – шоу програми с билети, които също бяха отменени след уволнението на Кларксън.

Информацията е за шоуто, което трябваше да се състои в Норвегия на 29 март.

Тримата са поискали от местния организатор над 20 бутилки вино – основни скъпи френски марки шампанско, пино ноар и совиньон блан, както и от любимото розе на Кларксън Chateau Leoube. Към това добавяме 24 бутилки бира Peroni, джин Bombay Sapphire и много безалкохолни, начело с тоник.

Друго основно изискване към организатора е стаята за почивка на водещите да е достатъчно голяма, да е пълна с цветя и декоративни растения, да има голям диван, на който да се събират шестима човека и той да е с ленена покривало.

Задължително е да има и голям телевизор, на който да вървят програмите на Sky, DVD плейър, iPod станция, както и Playstation с възможност да играят двама човека едновременно, а предпочитаната игра на звездите се оказа Call of Duty.

И стигаме до парливия въпрос за храната. Изискванията на Кларксън и колегите му включват „обяд и вечеря плюс топли закуски, пай с яйца, картофи с шунка, спагети и т.н”, а здравословната храна е представена от салата „Цезар” и различни зелени салати плюс голяма кошница с плодове.

В допълнение към закуските трябва да има различни видове конфитюр, мед и фъстъчено масло. И накрая, което може да не ви се вярва, но водещите държат наблизо да има и McDonald’s.

Контролът върху изпълнението на всички тези изисквания ляга върху плещите на помощник-продуцентите на шоуто, което може би обяснява и гневът на Кларксън, след като е останал без вечеря в ресторанта на хотела в Нюкасъл.

Източник: "Daily Mail"

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията