Срамен спорт – епизод 19

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Васил Громков
Васил Громков 10:30 ч., 30 Март 2015
0
6561
Lap.bg

Отмина една вълнуваща седмица в срамния спорт по света и у нас. Най-вече у нас. Една седмица, изнизала се под знака на истинската мъжка любов. Една седмица, която ще остане в историята под името „Ники Божи”. Дори може в бъдеще да се отбелязва и като нов църковен празник „Свети Ники Божи”.

Господи, те се побратимиха! След дълги войни и смени на позиции в междубедрията на Алисия и Николета, двамата епохални „лидери” на „лъвовете” заровиха томахавката на войната и отново станаха дружки. И заспаха заедно в една стая в Правец. Надяваме се ... гушнати един в друг.

„Решението не е мое. Сами си избират кой с кого ще спи”, отсече селекционерът Ивайло Петев, демонстрирайки разбиране и разкрепостеност. Дори легендарното „българи-юнаци” взе да клони към „българи гор-чи-во”.

Но ТЯ не си губеше времето в този момент. Света непорочна Николета се размечта отново да стане булка и послушните медии на момента и затърсиха нов съпруг (банкомат). Следва прес-инфо:

*Телевизионната водеща не скрива копнежите си за нова любов. Вероятно за да подразни бившия си мъж, тя сама реши да се похвали, че е хванала букета. Това се случило по време на сватбена церемония, на която Николетка била сред гостите през изминалия уикенд. Както повелява традицията, булката хвърлила, без да гледа, сватбения букет назад към неомъжените моми. Цветята попаднали право в ръцете на Лозанова. А тя видимо си умряла от кеф.* Край на ЦИЦАТА! Пардон ... на цитата!

За вас не знам, но аз получих сълзоотделяне и космонастръхване!

Пред толкова много сапунени емоции, дори оня неприличен жест на Кристиано Роналдо към рефера Матеу Лаос, просто бледнее. „Ей, Матеу! Харесва ли ти, ей? Харесва ли ти?” – викал гелосания мулат, държейки се за „уринатора” в гащите. Простак! Това с мъжката спортна обич взе да става подозрително!

Но стига толкова секс, време е да върнем властта на футболния народ. Немилият и недраг хъш Цецо Василев подари пловдивския „Ботев” на феновете, а феновете на „Левски” и ЦСКА, аха да скалпират Батков и Лупито, с подобно искане. Крайцерът „Аврора” дъни хитове на Фики Стораро по уредбата. В небето летят салфетки. Идат светли бъднини за българския футбол. Да живее романтиката на „А” зоналните групи ...

Но стига глупости, да се върнем в стаята на Никито и Божи. След като се наспаха добре заедно, те си направиха няколко снимки в стилни костюми. Споделиха ги из социалните мрежи за гладни журналисти и ги озаглавиха „Моето братле”. Аз ви казах, че тази любов е по-силна от време, пространство и „градинките” на АлиНиЛо-тата.

И докато новата връзка между Ники-Божи е открита и горещо афиширана, любовен триъгълник е на път да взриви съблекалнята на Реал Мадрид. Нападателят Хавиер Ернандес е забил бившата репортерката от клубната телевизия Лусия Виялон. Тя се прочу, след като бе тествана в леглото на Кристиано Роналдо и дори бе принудена да напусне работа, заради твърденията, че спи с него. Сега обаче Чичарито и Лусия бяха хванати от папараци да се натискат в кафене.

Очаквайте: Ернандес и Роналдо в една стая и легло на следващия лагер на Реал. Ама ние бяхме първиииииии! Нека ги е яд!

Хайде, няма да ви мъча повече! Гришо-Машо са наред, разбира се!

Жена с цици Кейт Ъптън - бюст номер 1 на Америка, е отишла по работа в Маями, където беше и наш Гришо. О, ужас!

Според загрижените фантазии на родната спортна преса, това моментално означава опасност за връзката на Нашо Гришо с Наша Маша!?!?!?

Жена с цици в един и същи град с ГИргор си е повод за национална паника! Умоляваме те, Гришо Наш, не се хипнотизирай по американски цици, ние си искаме Наша Маша за снаха! Деца и цели фамилии се изхранват от вашата любов!

И още спортна еротика!

Кой не знае дупето на Мис Атлетика - Гала Чалъкова, кой не се е кокорил по него? Тази нова „спортмиска”, според медиите в БеГе е натоварила до максимум сървърите на социалните мрежи, след като публикувала нова атрактивна снимка в един от многото си профили. Предизвикателното фото е с наглед неангажиращо послание: „Красива неделя”, но хилядите фенове (!?!?!?!?) са разкрили Гала за пореден път, че акцентира на любимото си дупе. Охххххххххххх! Я, я, вундабааааааа!

Оф! Хайде, леко да разкараме спортната ерекция и да видим какво прави Лупи, който няма нищо общо с еротиката. Съгласете се!

Той обеща да вземе лиценз, за да „спаси” (за енти път) ЦСКА, но призова феновете за дарителска акция по събиране на едни мижави 2,5 милиона лева. За да стимулира публиката, босът на клуба обяви, че връща на някакъв пост Стойчо Младенов. После жално проплака, че ходел само с 5 лева в джоба, за да плаща заплати на Супусепитата. В резултат на тези епични прояви, Лупи за малко да бъде бит със стик за голф от шефа на "Леджеа" Георги Георгиев.

Родният Остап Бендер – Лупи със сигурност в предишния си живот е съществувал като Бареков, но това е една друга срамна тема ...

Закършиха го мощно и в Локомотив Пловдив. След като не видяха пукнат лев от края на миналата година, наричаните незнайно защо „смърфове” (това са малки сини човечета, които изобщо не са облечени в екипи на затворнически райета), организираха краткотраен бойкот на тренировъчния процес. След това получиха по няколко „пояснителни” SMS-а от фенове-бабаити и подвиха опашки. Там агонията продължава!

Употребата на допинг да бъде приета като криминално престъпление и да бъде наказвана със затвор. Това предвижда нов проектозакон в Германия. Министърът на правосъдието Хайко Маас обяви, че държавата започва война с допинга и това ще помогне на кандидатурата на Хамбург за олимпиадата през 2024 година.

*Че откъде пари да построим толкова много затвори у нас!?!* - умуват вече в родната ни федерация по вдигане на тежести.

Алилуяяяяя! Исус Христос става столичанин! Благо „Джизъс” Георгиев ще дебютира пред обектива. Футболистът-иконостас ще участва в сериала „Столичани в повече”. Екипът на филма приел радушно новото попълнение и му подарил .... икона, разбира се! Жалко за Коцето Калки. 30 години се мъчи да стане Исус, а Благо се нацвъка с мастилени библейски надписи и успя! Между другото, Благой е футболист! Просто за инфо!

В края на отминалата срамноспортна седмица имаше и футболен мач с Италия. В него устискахме боево реми, въпреки, че играхме 90 минути с 10 човека, защото на вратарчето ни нещо не му се играеше много. След мача Ивайло Петев каза, че той от вратари не разбира и този вратар му го бил предложил треньорът на вратарите!?! Чудно кой ли му е предложил тогава Валери Божинов, та се наложи да играем само с 9 човека в последните 15 минути на мача? Сред заподозрените е треньорът на „Тернана”.

И за финал. Знаете ли, че Лео Меси прибира по 2420 € на час?

А подозирате ли, че Николета може да харчи по толкова за половин час?

Калкулирайте и смятайте. За домашно до следващия път .....

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията