Ще се засекат ли мачовете на Григор и националите?

Лошото време промени програмата в Маями

Sportinglife
Sportinglife 11:05 ч., 28 Март 2015
1
339
GETTY IMAGES

Лошото време и продължителните валежи над Флорида промениха програмата на големия турнир в Маями.

Така мачът на Григор Димитров от втория кръг от втори на Централния корт се озова четвърти и ще започне около 22:00 ч. в съботната вечер.

Съществува голяма вероятност срещата на първата ни ракета срещу канадеца Вашек Поспишил да се засече с евроквалификацията България - Италия, която започва в 21:45 ч.

Преди мача на Григор са синглите Каролине Возняцки - Кая Канепи, Джо-Вилфрид Цонга - Тим Смичек и Серина Уилямс - Моника Никулеску.

Ако Григор успее да ппобеди Поспишил, ще си гарантира $31,670 от наградния фонд и 45 точки за световната ранглиста, а в спор за място на четвъртфиналите ще срещне победителя от мача между Джон Изнър и Андрей Рубльов.

Миналогодишният финалист Рафаел Надал и Анди Мъри се класираха безпроблемно за третия кръг.

Надал се наложи над сънародника си Николас Алмагро с 6:4, 6:2 за 90 минути и постигна 11-а победа над него в 12 мача. Надал никога не е печелил титлата в Маями като има четири загубени финала.

В следващия кръг той ще играе с победителя от мача между Фернандо Вердаско и Джеймс Дъкуърт.

Мъри също мина лесно през Доналд Йънг за крайното 6:4, 6:2 за 82 минути и ще играе със Сантяго Хиралдо. Световният №8 Стан Вавринка оцеля в близо тричасова битка срещу Карлос Берлок и се класира за третия кръг в Маями след 6:7(9), 7:5, 6:2 над коравия аржентинец.

Швейцарецът успя да свърши работата си точно преди да започне да вали и вече мисли за третия кръг, където очаква победителя от мача между Алберт Рамос и Адриан Манарино.

Доминик Тийм поднесе една от изненадите, елиминирайки Фелисиано Лопес след 7:6(4), 4:6, 6:3. Победи записаха още Томаш Бердих и Кевин Андерсън.

При жените победителката от Индиън Уелс и №3 в схемата Симона Халеп се класира за третия кръг, след като се наложи над Никол Вайдишова с 6:4, 2:6, 6:1 за 104 минути.

Следващата съперничка на Хапел е Камила Джорджи, която отстрани Алисън Ван Уйтванк с 6:3, 6:2.

Срещата на номер 1 в света Серина Уилямс и Моника Никулеску беше отложена за днес заради дъжда.

Ана Иванович се бори повече от два часа и половина преди да надделее над Ирина Фалкони със 7:5, 6:7(4), 6:3.

Така в третия кръг сръбкинята ще срещне Забине Лисицки, която сломи съпротивата на сънародничката си от Германия Юлия Гьоргес със 7:6(1), 6:7(5), 6:4.

1 коментара

1 Seosprint Seosprintbg 28.03.2015 16:20:29
0 0

Допълнителни доходи с най големия руски сайт за онлайн реклама. Без ограничения за възраст . Всеки може да се справи . Цялата информация може да намерите на следния сайт : http://seosprint.ovo.bg/

Твоят коментар:

Close Обратно към статията