Срамен спорт – епизод 18

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Васил Громков
Васил Громков 08:45 ч., 25 Март 2015
1
5771
Tag Heuer

Аз си знаех, че нещата с Бербатов няма да тръгнат на добре, откакто намери онези безстопанствени джапанки в Епизод 17 на „Срамен спорт”.

След поредното фентъзи-проучване, под въздействие на нискокачествени наркотици (предполагам), част от родната „спортна” преса обяви Бербо за ... шейх с харем!?!?

Ето я покъртителната новина:

Половинката на Димитър Бербатов Елена има мощна конкуренция. Женска агитка от около 20 дами точи лиги по българския нападател. Фенките на "Монако" отскоро са създали своята група. Освен на мачове дамите, повечето от които са женени и имат деца, се събират и един път седмично на кафе. Там жените, които са на възраст между 22 и 38 години, обсъждат най-вече сините очи на Бербатов.

Нови джапанки, сини очи и 20 разгонени дами! Набербатиха се нещата!

После дойде ... Битката за Берлин 2015.

175 бяха арестувани, а 112 полицаи бяха ранени след сблъсъци между феновете на Унион Берлин и Динамо Берлин. Стюардите и полицията били нападнати от феновете и се наложило да се използва сълзотворен газ и палки.

Моля ви, някой да обясни на ГДР-то, че студената война е свършила и Германия е обединена от сума време! На Саломон Калу ... също!

Този хахавелник, понастоящем футболист на „Херта” (Берлин), беше заснет от телевизионно предаване как троши Берлинската стена!?!?

Калу Африкански награбил чук и длето и демонстративно започнал да троши дувара, който допреди 25 години разделяше Изтока и Запада. Оказало се обаче, че стената е културна забележителност на немската столица и Саломон ще си има проблеми с властите

Анадър Калу Ин Дъ Уол!

В началото на отминалата срамноспортна седмица, в името на Зеления Долар, ФИФА потвърди, че финалът на Световното първенство по футбол в Катар през 2022 година ще се проведе на 18 декември.

Представям си отборите-финалисти, наредени преди първия съдийски сигнал, как пеят „Тиха нощ, свята нощ”, облечени в червени костюми.

За брадите е ясно, тях вече си ги носят всички целогодишно. Еленът Рудолф тегли дежурната линейка на стадиона, а флагчетата на корнера са коледни дръвчета със светеща звездичка. Накрая и победители, и победени, отиват заедно да пълнят коледната пуйка. (Николета ... не се отнася за тебе, а за птицата!)

Кой спомена Валери Божинов, а? Кой?

Разбира се, националният стриптизьор Ивайло Петев. Изненадващо (или пък не) той повика резервата на втородивизионния италиански „Тернана” Божинката (екс-Лозанов) в състава за евроквалификацията срещу Италия на 28 март.

Явно ще лекуваме бракоразводна депресия на национално футболно ниво! А Италия ще падне с 3 на 0 от „лъвовете” на Петев, с три гола на Валери. Оле – оле – оле - олееееееееееее!

Седмицата ще запомним и с терзанията на Стойчо Младенов, относно съдбата му в чуждоезичния ЦСКА.

Чак и „Златен скункс” му връчиха от едно прекопирано тв-предаване, а „звездата” Боби Ваклинов гледаше с инфантилна и победоносна усмивка към камерата на ниво 5-токласник. Стойчо накрая му каза, че всичко му е през оня работа и нещата се наредиха!

После новите спасители на някога славния червен отбор, дадоха безумна пресконференция с главно Ем Си, вечното Лупи. На нея те не отговориха на нито един въпрос на журналистите с реплики, че „не е сега времето”, „ще се обяви скоро”, „целта на тази среща е друга”, „този въпрос не е на дневен ред” и десетки други безмозъчни клишета. За финал наетите чуждоземни „кръстоносци”, извъртяха боево реми на Берое, отново без фаза нападение.

Междувременно в елитът на елита Топ 6 на футболната ни група „А”, не беше отбелязан нито един гол във всички мачове.

Сега една телевизия, ако има доблест, трябва да върне по 50 стотинки на всеки свой абонат!

Следва плавен преход с ГришоМашо рекламна пауза!

Наша Маша втрещи интервюиращите за сайта на WTA, като обяви, че на безлюден остров, няма да вземе Нашо Гришо, а кучето си Долче.

Грешен избор! Нашо Гришо ще живее повече от паленцето, а е възможно и да е по-надарен. Но всеки си решава сам!

Сипи малко допинг и да продължаваме напред!

Ние сме горд народ от ... щангари, все пак! 11 щангисти затриха окончателно този хамалски спорт у нас, гълтайки някакъв забранен „Тик-Так”, за да са яки, като Крали Марко Пернишки.

Предстоящото след 3 седмици в Тбилиси Европейско първенство ще осиротее откъм бг-чалга, а съвсем реална е опасността да се стигне до крайна мярка и този спорт да бъде заличен в близките години, в случай че се отнеме лицензът на федерацията.

Добре дошли на 1780 нови безработни по българските кафенета.

Освен лиценза обаче глобата за скандала, която трябва да бъде платена, най-вероятно ще е в размер на 600 хиляди долара - сума, с която ръководството на родните щанги не разполага.

Така, че ... ЗАКРИВАЙ, защото сме за див резил!

Но да се върнем пак при Маша Наша. Снахичката ни клета, снима реклама на скъпи часовници не с кого да е, а със самото Кристиано Роналдо.

И родните медии скочиха, като ужилени. „Внимавай, Гришо! Пази я! Този португалец е развратник! Въх, отиде ни снахичката!”. Маркиран, като потенциално опасен рогослагащ, беше и бившият турски национал Юмит Давала, понеже казал, че Маша е страхотна.

Пазете Наша Маша, хора! Само тя ни остана, след като Николета се разлюби с Божинката!

А какво прави друг наш Герой? Озаглавен ... Благой!

Как какво? Татуировки, разбира се! Човекът-леопард, щял да направи компромис и да си прасне някъде емблемата на Рубин Казан, нищо, че това не е библейско! От любов към казаните просто!

Сайтът prokazan.ru (прокажен ру!?!) съобщава: „За спомен от славните победи с тима на Рубин обаче може да се направи изключение”!

Скоро ще се наложи, доктор Енчев да присажда на Благо, я крак, я ръка, я нещо друго, за да има кожа за татуиране.

Не е лека съдбата на българските футболисти!

Не е леко и на Парма от Италия.

101-годишният клуб бе обявен във фалит и отива в небитието заради натрупани дългове от 218 милиона евро. Играчите и треньорите не са получавали пари от юли, а заради безпаричието 2 от мачовете на отбора бяха отложени.

Лупи, Спасителю, ето ти ново предизвикателство!

„България е на първо място в Европа по употреба на забранени и вредни вещества при практикуване на спорт в свободното време, основно във фитнес центровете”. Това заяви министърът на младежта и спорта Красен Кралев по телевизията. Той цитира данни от проучване „Фитнес срещу допинга", в което са участвали над 10 000 души.

Излиза, че прословутите „плочки по корема”, всъщност са „дози по корема”, а дилърите са повишени в чин инструктори!

Но да се върнем към житието на Свети Григор Димитров.

Вече над 3 минути не сме го споменавали през клавиатурата.

Нашо Гришо публикува снимка в „Туитър” от самолета за Лос Анджелис. На нея се вижда, че българинът е хванал книгата на турската писателка Елиф Шафак „40 правила в любовта”.

Под снимката той пита феновете си: „Вие колко правила имате?”.

И придворните му писачи на мига пощуряха в битката за 30 лева хонорар. Всъщност романът е един от бестселърите на авторката и разглежда интерпретации на текстове от Корана. Дали пък няма да видим скоро Гришо Ефенди в някой турски любовен сериал?

Чак на Али Ръза ще спре да му е лошо и ще почине кротко на някой диван!

1 коментара

1 Alfonso Romero 23.03.2015 15:57:50
0 0

10 нъмара си бате

Твоят коментар:

Close Обратно към статията