Гонзо: Дадох оставка, Батков не я прие

"Моделът, по който се развива Левски е дело на Георги Иванов и не мисля, че е лош“, заяви Тодор Батков

Sportinglife
Sportinglife 17:55 ч., 17 Март 2015
0
435
Lap.bg

„Аз съм отговорен човек и след като останахме във втората шестица, беше нормално да си подам оставката. Собственикът не я прие – призна спортният директор на Левски Георги Иванов.

В прав текст

За нас е важно Левски да има силен отбор и през следващата година да се борим за първото място.

- Не е добре за Левски, че е във втората шестица. Всички страдаме от това. Отборът показа добри игри в последните мачове през есента и сега, и заслужавахме да сме в първата шестица, но какво да правим... За нас е важно Левски да има силен отбор и през следващата година да се борим за първото място.“

„Аз съм Георги Иванов и съм свикнал да нося отговорност. Над 20 години вече я нося и отговарям за резултатите на отбора. Не смятам, че трябва да давам обяснение на някой. Почнахме нещо от нулата, стигнали сме до повече от половината. Трябва да минем през три транферни прозореца, за да направим Левски такъв какъвто трябва да бъде. Всяко нещо, което се прави бързо, свършва бързо. Мисля, че работим в правилна посока, но не ни стигна времето. Загубихме от по-слаби отбори и тези точки ни липсват.“

Гонзо коментира и мача Ботев – ЦСКА, който можеше да остави Левски в първата шестица.

„Така съм свикнал, че винаги си правя сам нещата. Нито съм искал, нито съм вярвал, че ЦСКА може да ни помогне. Това си е наш негатив. Твърдо съм зад треньора Стойчо Стоев и ще го подкрепям.“

В прав текст

Моделът, по който се развива Левски е дело на Георги Иванов и не мисля, че е лош.

„Oтказах да приема оставката на Георги Иванов. Моделът, по който се развива Левски е негово дело и не мисля, че е лош“, заяви собственикът на Левски Тодор Батков.

"Затова, което се случи преди два дни, ние сами сме си виновни, факт. Ние сме отборът, който взе най-малко точки от отборите от втората шестица. Загубихме точки срещу по-слаби съперници и се докарахме до ситуацията, в която да зависим от други. 

Дали ще бъдем седми или пети, или четвърти, или дори трети за мен няма голяма разлика, след като не сме първи. Нелепо е, че сами сме си виновни и вместо да решим голяма част от интригата до декември, ние се оставихме до последните мачове. 

Независимо от горчилката сезонът не е завършил.

Продължаваме за Купата, имаме реален шанс да я спечелим, което частично ще спаси сезона. Имаме 10 мача във втората шестица, в които задължително трябва да победим. Драстични промени на този етап няма да правим", каза още Батков. 

Същевременно тръст „Синя България“ призова феновете: Купувайте акции, дарявайте пари! Оказа се, че Левски трябва бързо да се разплати за Пламен Димов, защото това е изискуемо задължение по лицензионните документи. А крайният срок за тях е 31 март.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията