Анди Мъри: Животът на Филипините спира, когато Мани Пакиао се бие

"Мейуедър ще победи в дълъг мач", предрече световният №4 в тениса

Sportinglife
Sportinglife 14:55 ч., 16 Март 2015
0
358
Getty Images

"Мани Пакиао е огромна звезда и когато той се бие, животът в родината му просто спира", заяви Анди Мъри, който ще е един от десетките ВИП гости на мача на века между филипинската боксова машина и непобеденият на професионалния ринг Флойд Мейуедър на 2 май в Лас Вегас.

Световният №4 в тениса е страстен фен на бокса и дори се срещна с Пакиао в края на миналата година, когато беше в Манила за демонстративен турнир.

"Прекарах само няколко минути с него, но преживяването беше незабравимо", призна Мъри.

"Мейуедър обаче има две големи предимства за битката в Лас Вегас. Флойд ще има подкрепата на феновете зад гърба си и освен това може да разчита на страхотните си умения в защита да натрупа точки, ако двубоят се насочи към пълния си формат. При по-дълъг мач и съдийско решение, ми се струва, че ще е трудно Мани да победи. "

Междувременно Американската антидопингова агенция обяви, че Пакиао и Мейуедър са се съгласили на допинг-контрол според олимпийските правилници и още в събота нейни служители са посетили филипинеца.

Съперниците сложиха подписите под договор, който ги задължава по всяко време да са на разположение за кръвни тестове и урина, да предоставят график с пътуванията си, както и да се подложат на изследвания след края на мача.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията